About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

DISHARMONY: "Goddamn The Sun" review

Και να λοιπόν, μετά απο 22 αν δεν απατώμαι χρόνια, οι Disharmony κυκλοφορούν το πρώτο τους επίσημο άλμπουμ, με τίτλο "Goddamn The Sun". Πέρυσι, τέτοια εποχή περίπου, η Iron Bonehead είχε κυκλοφορήσει τα demo τους ...
DISHARMONY: "Goddamn The Sun" review

Και να λοιπόν, μετά απο 22 αν δεν απατώμαι χρόνια, οι Disharmony κυκλοφορούν το πρώτο τους επίσημο άλμπουμ, με τίτλο "Goddamn The Sun".  Πέρυσι, τέτοια εποχή περίπου, η Iron Bonehead είχε κυκλοφορήσει τα demo τους και το μοναδικό τους  EP σε μια χορταστική συλλογή με τίτλο "Vade Retro Satana".

Ακολούθησε η πρώτη τους live εμφάνιση στην Αθήνα στο Lords of the Void festival II.

Για τους μη γνώστες, οι Disharmony παίζουν ένα είδος black/doom metal, ζοφερό, κατασκότεινο, με εξάρσεις εδώ και κεί. Κλασσικός ελληνικός ήχος της χρυσής δεκαετίας του 90. Έτσι ξεκίνησαν και έτσι συνεχίζουν και στη νέα τους δουλειά.

Με νέο line up, απο την περσινή τους live εμφάνιση, πλην φυσικά του ηγέτη τους Damien King III, εξαπολύουν μια επίθεση κατά ριπάς. Αργά και βασανιστικά doom σημεία, συνδυάζονται με ξέφρενους καλπασμούς, αβυσσαλέα φωνητικά που καθηλώνουν τον ακροατή και τον μεταφέρουν σε απαγορευμένους τόπους.

Και όσο για την παραγωγή, μοντέρνα μεν αλλά διατηρεί την ατμόσφαιρα που θέλει να μεταφέρει το γκρουπ στον ακροατή και νοητά μας μεταφέρει στις άγιες μέρες της δόξας του ελληνικού black metal.

Προσωπικά αγαπημένα τραγούδια τα εξής:
"The Gates of Elthon", "Rape the Sun".

Εμπρός λοιπόν τώρα και σε νέες live εμφανίσεις και ας ελπίσουμε η νέα τους δουλεία να μην κάνει άλλα 22 χρόνια να κυκλοφορήσει.

Εν κατακλείδι μια πολύ καλή δουλειά που δείχνει οτι η ελληνική σκηνή είναι δυνατή!



"Goddamn The Sun" tracklist:

Invocation - Troops of Angels
The Gates of Elthon
Elochim
Summon the Legions
War in Heaven
Rape the Sun
Praise the Fallen
Whore of Babylon
The Voice Divine
Third Resurrection



Links:







 Panos 'Excalibur'  for bbr 

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: