About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

BLASPHEMOUS The BOOK: Η Death/Black metal σκηνή της δεκαετίας του '90 σε ένα βιβλίο

BLASPHEMOUS The BOOK Η πρώτη μας έκδοση! Η πρώτη προσπάθεια του Fryktos είναι μια ματιά πίσω στο χρόνο, πίσω στη δεκαετία του '90. Η επίσημη ανατύπωση των 2 τευχών του Blasphemous mag, με άδεια του The Magus (Necromantia, Principality Of Hell, Thou Art Lord) που είναι ο αρχικός εκδότης.
BLASPHEMOUS The BOOK:  Η Death/Black metal σκηνή της δεκαετίας του '90 σε ένα βιβλίο



BLASPHEMOUS The BOOK


Η πρώτη μας έκδοση! Η πρώτη προσπάθεια του Fryktos είναι μια ματιά πίσω στο χρόνο, πίσω στη δεκαετία του '90.

Η επίσημη ανατύπωση των 2 τευχών του Blasphemous mag, με άδεια του The Magus (Necromantia, Principality Of Hell, Thou Art Lord) που είναι ο αρχικός εκδότης.


ΙΣΤΟΡΙΑ:

Το Blasphemous mag κυκλοφόρησε στις αρχές της δεκαετίας του '90 με αυτά τα 2 τεύχη, όπου περιέχει πολλά από τα συγκροτήματα που σημάδεψαν τη σκηνή του death metal και του πρώιμου black metal. Χρησιμοποίησε τον σχεδιασμό και την τεχνική που είχαν οι εκδόσεις εκείνη την περίοδο, cut 'n paste, γραφομηχανή και κολάζ!

Μια πραγματική ματιά στο παρελθόν. Όλα τα συγκροτήματα στα πρώτα βήματα τους όπου φαίνεται η φρεσκάδα των λέξεων και των φιλοδοξιών τους στις απαντήσεις τους!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

Περισσότερες από 150 σελίδες με συνεντεύξεις από:
Blasphemy, Misanthrope, Mortuary Drape, Atrocity, Sargatanas, Deceased, Varathron, Darkthrone, Nocturnus, Necromantia, Messiah, Baphomet, Deadhead, Pentagram, Entombed, Vital Remains, Sarcofago, Satanas, Sadus, Horrified, Impaled Nazarene, Possessed, The Gathering, Mourning, Acheron, Ancient Rites, Edge of Sanity, Mortify, Diabolus, Necrophobic, Obscure, Blood, At The Gates, Scypozoa, Bolt Thrower, Seance, Order from Chaos, Berkahal, Unholy, Sadist, Tiamat, Enslaver, My Dying Bride...

καθώς και παρουσιάσεις, βιογραφίες από:
Master's Hammer, Ripping Corpse, Sigh, Beherit, Necrofist, Alastis, Desecrator, Mystifier, Sex Trash, Abyss, Convulse, Occultus, Abhorrence, Necrophobic, Phlegethon, Vader, Septic Flesh, Blood Covered, Abysmal, Lemegethon, Bestial Summoning, Armoured Angel, Goatpenis, Demoncy, Obsecration, Desultury, Nocturnal Death, Nergal, Demigod, Putrid Offal, Sinister, Enslaved, Fester, Profanatica, Ceremonial Oath, Emperor, Osculum Infame, Tormentor, Belial, Afflicted, Sentenced, Abruptum, Amorphis, Lemegethon...

Κάθε τεύχος, φυσικά, είναι γεμάτο με τη συνήθη ενότητα "Κριτικές" και υπάρχει ένα επιπλέον τμήμα για κάθε μία με "Views on the Occult".

ΠΑΡΟΝ:

Στο βιβλίο θα βρείτε τον πρόλογο που γράφει ο ίδιος The Magus που περιγράφει αυτή την περίοδο:
"..... τέλη της δεκαετίας του '80-αρχές του 90. Η χρυσή εποχή του δεύτερου κύματος black metal. Η εποχή όπου η ακραία μουσική ήταν μια ατέρμονη θύελλα κυκλοφοριών. Όταν δημιουργήθηκαν είδη και συγκροτήματα που τώρα είναι τεράστια, ηχογραφούσαν demos.Ο χρόνος που η μουσική είχε σημασία και όλοι προσπαθούσαν να βρουν το δικό τους στυλ, να περπατούν το δικό τους σκοτεινό μονοπάτι ... "


Τα τεύχη αποκαταστάθηκαν από πρωτότυπα αντίγραφα, χωρίς βαριά επεξεργασία για να διατηρηθεί αυτό το underground συναίσθημα της αρχικής xeroxed εκτύπωσης.

Το λογότυπο επανασχεδιάστηκε, διατηρώντας όλα τα αρχικά στοιχεία, από τον γνωστό Christophe Szpajdel (Lord of the Logos) και ο Tolis Yovanitis ανέλαβε τα υπόλοιπα στοιχεία σε εξώφυλλο, ευρετήριο και πρόλογο.

ΜΠΛΟΥΖΑ:

Γιορτάζοντας την πρώτη μας έκδοση θα εκτυπώσουμε μια ειδική μπλούζα με το λογότυπο Blashpemous σε μαύρα μπλούζα.
Στις προ-παραγγελίες θα δοθούν ΔΩΡΕΑΝ!

Επιλέξτε το σωστό μέγεθος κατά την παραγγελία!

- Το βιβλίο + μπλούζα μόνο για 20 €!
- Οι προπαραγγελίες θα είναι ανοιχτές μέχρι το τέλος Μαρτίου και η αποστολή θα γίνει στις πρώτες 10 ημέρες του Απριλίου.

Pre-order: fryktos.bigcartel.com
Site: www.fryktos.com
FB: facebook.com/fryktos

Δελτίο Τύπου


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: