About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ORANGE GOBLIN: Συναυλία οικονομικής στήριξης στους απολυθέντες του Team Rock

Οι Orange Goblin έχοντας ήδη συγκεντρώσει £64,000 μέσα σε δύο μόλις ημέρες για τους 73 πρώην εργαζόμενους του Βρετανικού ομίλου Team Rock (Classic Rock, Metal Hammer, Prog κ.α.) με καμπάνια που ξεκίνησε ο frontman της μπάντας Ben Ward, ανακοίνωσαν συναυλία οικονομικής ενίσχυσης για τους απολυθέντες του ομίλου που θα λάβει χώρα στις 5 Ιανουαρίου στο The Black Heart στο Camden μαζί με τους Steak.
ORANGE GOBLIN: Συναυλία οικονομικής στήριξης στους απολυθέντες  του Team Rock

Οι Orange Goblin έχοντας ήδη συγκεντρώσει £64,000 μέσα σε δύο μόλις ημέρες για τους 73 πρώην εργαζόμενους του Βρετανικού ομίλου Team Rock (Classic Rock, Metal Hammer, Prog κ.α.) με καμπάνια που ξεκίνησε ο frontman της μπάντας Ben Ward, ανακοίνωσαν συναυλία οικονομικής ενίσχυσης για τους απολυθέντες του ομίλου που θα λάβει χώρα στις 5 Ιανουαρίου στο The Black Heart στο Camden μαζί με τους Steak.

Διαβάστε περισσότερα στην ανακοίνωση του Ben Ward που ακολουθεί.
"Πριν απο μερικές ημέρες όταν έμαθα την είδηση της απόλυσης των καλών μου φίλων του Team Rock χωρίς καμία αποζημίωση κατα την διάρκεια της εβδομάδας των Χριστουγέννων, απλά ένιωσα οτι κάτι πρέπει να κάνω. Εκείνο το βράδυ η φίλη μου κι εγώ φτιάξαμε την σελίδα Just Giving και μέσα σε 2 μέρες συγκεντρώσαμε σχεδόν £64,000 και εκπλαγήκαμε με την ανταπόκριση και την γενναιοδωρία των ανθρώπων απο όλον τον κόσμο. Για να βοηθήσουμε να ανέβει ακόμα περισσότερο το ποσό οι Orange Goblin θα κάνουν μια πολύ ξεχωριστή εμφάνιση στο The Black Heart στο Camden στις 5 Ιανουαρίου. Θα υπάρχει τουλάχιστον £10 κόστος-δωρεά κατα την είσοδο. Η είσοδος θα γίνει με σειρά προτεραιότητας καθώς ο χώρος διεξαγωγής χωράει μόνο 120 άτομα! Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα πάνε στη σελίδα  Just Giving με την ελπίδα να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε κάπως τους δημοσιογράφους που στήριξαν την μπάντα μας και την σκηνή μας γιια πολλά πολλά, χρόνια."



Θυμίζουμε πως ύστερα απο πτώχευση που κήρυξε ο όμιλος Team Rock ο οποίος στεγάζει μουσικά έντυπα όπως τα Classic Rock, το βρετανικό Metal Hammer, Prog κ.α., απολύθηκαν την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 73 άτομα, χωρίς να αποζημιωθούν.

Η καμπάνια του Ward και της Sandie Soriano ξεκίνησε το απόγευμα της ίδιας ημέρας και συγκέντρωσε δωρεές απο οπαδούς απο όλον τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων και των Avenged Sevenfold, Black Stone Cherry, Asking Alexandra, Tesseract, Earache Records και πολλών άλλων.

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: