About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Απεβίωσε ο κιθαρίστας των Malice, Mick Zane

O Michael Landauer (a.k.a. Mick Zane) κιθαρίστας και συνιδρυτής των Malice, έχασε χθες το πρωί (23 Δεκεμβρίου) την μάχη με την επάρατη νόσο. Ο 57χρονος μουσικός είχε διαγνωστεί με μη χειρουργήσιμο όγκο στον εγκέφαλο.
Απεβίωσε ο κιθαρίστας των Malice,  Mick Zane

Michael Landauer (a.k.a. Mick Zane) κιθαρίστας και συνιδρυτής των Malice, έχασε χθες το πρωί (23 Δεκεμβρίου) την μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο 57χρονος μουσικός είχε διαγνωστεί με μη χειρουργήσιμο όγκο στον εγκέφαλο.

Ο τραγουδιστής των Helstar, James Rivera ο οποίος έπαιξε με τον Landauer στην τελευταία ενσάρκωση των Malice έγραψε στην σελίδα του στο facebook:
"Υποθέτω πως δεν θα μπορούσε να τελειώσει αυτή η χρονιά χωρίς ο θάνατος να πάρει έναν ακόμα φίλο, πολύ οικείο  metal συνάδελφο για μια ακόμα φορά. Ο Michael Landauer με τον οποίο ηχογράφησα και περιόδευσα σε επαγγελματικό επίπεδο, απεβίωσε σήμερα το πρωί. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε μαζί με τους Mark Behn, Jay Reynolds, Pete Holmes, Robert Cardenas και Joe Floyd στην προσπάθειά μας να αναβιώσουμε τους Maice και κατα πάσα πιθανότητα θα είχαμε πάει ακόμα παραπέρα με μια ακόμα κυκλοφορία ή δύο και ποιος ξέρει τι θα κάναμε μέχρι τώρα. Κατα κάποιον τρόπο έχω αρχίσει να μουδιάζω με την είδηση αυτή, επειδή φαίνεται να συμβαίνει όλο και πιο συχνά για κάποιο περίεργο λόγο."

Και εκτός των άλλων συνεχίζει:
"Θα μου λείψεις Mick και η καρδιά μου βρίσκεται στην σύζυγο και τα παιδιά σου. Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ μου, θα σε δω κάποια μέρα στην άλλη πλευρά."



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: