About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

IMMORTAL: Νέο album στα σκαριά

Οι Immortal ανακοίνωσαν νέο άλμπουμ. Η θρυλικοί black metallers θα μπουν τον Ιανουάριο στα στούντιο για την ηχογράφηση του ένατου άλμπουμ τους με τον κιθαρίστα Demonaz να αναλαμβάνει χρέη τραγουδιστή ύστερα απο την αποχώρηση του Abbath το 2015.
IMMORTAL: Νέο album στα σκαριά

Οι Immortal ανακοίνωσαν νέο άλμπουμ. Η θρυλικοί black metallers θα μπουν τον Ιανουάριο στα στούντιο για την ηχογράφηση του ένατου άλμπουμ τους με τον κιθαρίστα Demonaz να αναλαμβάνει χρέη τραγουδιστή ύστερα απο την αποχώρηση του Abbath το 2015.

Οι Demonaz και Horgh δήλωσαν σχετικά:
"Τα τραγούδια ήταν έτοιμα εδώ και καιρό, αλλά θέλαμε να τα ηχογραφήσουμε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Θα δουλέψουμε για μία ακόμη φορά με τον Peter Tägtgren στα Abyss Studios, ο οποίος έκανε την παραγωγή των τεσσάρων τελευταίων μας άλμπουμ. Η μπάντα θα μπει στα στούντιο κατα την διάρκεια του χειμώνα προκειμένου να έχει την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τις ηχογραφήσεις και να παρουσιάσουμε το νέο άλμπουμ στις Αθάνατες ορδές μέσα στο 2017."


Οι Νορβηγοί έδωσαν στην δημοσιότητα και τα κομμάτια τα οποία θα εμπεριέχονται στην επικείμενη νέα τους κυκλοφορία, τα οποία είναι τα ακόλουθα:

“Northern Chaos Gods”
“Into Battle Ride”
“Gates To Blashyrkh”
“Blacker Of Worlds”
“Where Mountains Rise”
“Grim And Dark”
“Called To Ice”
“Ravendark”


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: