About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Έφυγε απο την ζωή ο Rick Parfitt των Status Quo

Μια ακόμη δυσάρεστη είδηση έσκασε σήμερα, λίγο μετά τα νέα για τον θάνατο του Mick Zane των Malice. Ο κιθαρίστας των ιστορικών Status Quo, Rick Parfitt έφυγε απο τη ζωή πριν λίγες ώρες σε ηλικία 68 ετών.
Έφυγε απο την ζωή ο Rick Parfitt των Status Quo

Μια ακόμη δυσάρεστη είδηση έσκασε σήμερα, λίγο μετά τα νέα για τον θάνατο του Mick Zane των Malice. Ο κιθαρίστας των ιστορικών Status QuoRick Parfitt έφυγε απο τη ζωή πριν λίγες ώρες σε ηλικία 68 ετών.

Ο θρυλικός κιθαρίστας εισηχθεί την Πέμπτη το απόγευμα σε νοσοκομείο της Marbella στην Ισπανία, ύστερα απο σοβαρή λοίμωξη η οποία προήλθε απο έναν τραυματισμό στον ώμο που είχε το φθινόπωρο.

Η τραγική είδηση ανακοινώθηκε απ ην οικογένεια του Parfitt καθώς και απ τον μάνατζερ των Status Quo Simon Porter.

Εκτός των άλλων η ανακοίνωση αναφέρει:
"Τα τραγικά αυτά νέα έρχονται την περίοδο που ο Parfitt ανυπομονούσε να ασχοληθεί με την σόλο καριέρα του έχοντας σχεδιάσει την κυκλοφορία ενός  νέου άλμπουμ και μιας αυτοβιογραφίας εντός του 2017, ύστερα απο την αποχώρησή του απο τους Status Quo. Θα λείψει στην οικογένειά του, στους φίλους του, στους πρώην συναδέλφους του στην μπάντα, στο πλήρωμα, στο management και στην αφοσιωμένη λεγεώνα των οπαδών απ'όλον τον κόσμο που αποκτήθηκε απο την επιτυχημένη πορεία του τα τελευταία 50 χρόνια με τους  Status Quo. Δεν θα ακολουθήσει κανένα άλλο σχόλιο απο την οικογένεια του Rick προς το παρόν και η μπάντα ζητά να σεβαστείτε αυτές τις δύσκολες ώρες."
Ο Rick Parfitt αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Υπεβλήθη σε τετραπλό bypass το 1997, μια απειλή καρκίνου στον λάρυγγα το 2005 και έμφραγμα το 2011.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ο Parfitt  έκοψε το τσιγάρο και το αλκοόλ και οι κίνδυνοι για την μετέπειτα πορεία της υγείας του τον έκαναν να αλλάξει τρόπο ζωής ακόμα περισσότερο. Ειδικά μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη πριν λίγους μήνες πάνω στην σκηνή.


Καλό ταξίδι Rick...


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: