About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

NICK CAVE & THE BAD SEEDS: Το trailer του μουσικού ντοκιμαντέρ "One More Time With Feeling"

Το trailer του μουσικού ντοκιμαντέρ "One More Time With Feeling" έδωσε στην δημοσιότητα ο Nick Cave. Η ταινία μας δείχνει σε βάθος την διαδικασία δημιουργίας του επερχόμενου 16ου άλμπουμ των Nick Cave & The Bad Seeds με τίτλο "Skeleton Tree",
NICK CAVE & THE BAD SEEDS: Το trailer του μουσικού ντοκιμαντέρ "One More Time With Feeling"

Το trailer του μουσικού ντοκιμαντέρ "One More Time With Feeling" έδωσε στην δημοσιότητα ο Nick Cave. Η ταινία μας δείχνει σε βάθος την διαδικασία δημιουργίας του επερχόμενου 16ου άλμπουμ των Nick Cave & The Bad Seeds με τίτλο "Skeleton Tree", που θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου, με συνεντεύξεις και σκηνές απο τα παρασκήνια, αλλά και με λεπτομέρειες για τον τραγικό αγώνα που έδωσε ο Cave μετά τον θάνατο του έφηβου γιου του την περασμένη χρονιά.

"Οι περισσότεροι απο εμάς δεν θέλουμε να αλλάξουμε πραγματικά. Θέλω να πω, γιατί θα έπρεπε; Τι γίνεται όμως όταν παρουσιάζεται ένα συμβάν το οποίο είναι τόσο καταστροφικό που απλά σε αλλάζει; Αλλάζεις απο ένα γνωστό άτομο σε ένα άγνωστο άτομο. Έτσι, όταν κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέπτη, αναγνωρίζεις το πρόσωπο που ήσουν, αλλά το πρόσωπο κάτω απο την επιδερμίδα σου είναι ένα διαφορετικό πρόσωπο."

Με αυτά τα λόγια ξεκινά το trailer του "One More Time With Feeling". Την σκηνοθεσία του ανέλαβε ο Andrew Dominik ("Chopper", "Killing Them Softly", "The Assassination Of Jesse James By The Coward Robert Ford") και έχει γυριστεί σε τρισδιάστατη και δισδιάστατη τεχνολογία.

Το "One More Time With Feeling" θα προβληθεί στο φεστιβάλ της Βενετίας, ενώ η πρεμιέρα του θα γίνει μια ημέρα πριν την κυκλοφορία του "Skeleton Tree", δηλαδή στις 8 Σεπτεμβρίου, σε 650 κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως.

Αξίζει να σημειωθεί, οτι η ταινία θα προβληθεί στην μεγάλη οθόνη μόνο για μια ημέρα.


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: