About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

THE CURE: Ο Laurence "Lol" Tolhurst γράφει την αυτοβιογραφία του

Ο πρώην ντράμερ και συνιδρυτής των Cure, Laurence "Lol" Tolhurst ανακοίνωσε την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του.
THE CURE: Ο Laurence "Lol" Tolhurst γράφει την αυτοβιογραφία του

Ο πρώην ντράμερ και συνιδρυτής των CureLaurence "Lol" Tolhurst ανακοίνωσε την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του.

Το βιβλίο που ονομάζεται "Cured: The Tale Of Two Imaginary Boys",  θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου απο την Da Capo Press και εξιστορεί την καριέρα του Tolhurst με τους Cure απο την δημιουργία του συγκροτήματος το 1976 μέχρι και την αποχώρησή του το 1989.

Το "Cured: The Tale Of Two Imaginary Boys" υπόσχεται να μας πει ιστορίες που δεν έχουν λεχθεί ποτέ στο παρελθόν για το συγκρότημα, αλλά και να αποκαλύψει την διακύμανση της δια βίου φιλίας του Tolhurst και του frontman της μπάντας, Robert Smith, οι οποίοι γνωρίζονται από 5 χρονών.

Το εξώφυλλο σχεδίασε ο πρώην κιθαρίστας των Cure, Pearl Thompson.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Noisey, ο συγγραφέας ανέφερε σχετικά με το βιβλίο:
"Διαβάζω σε όλη μου τη ζωή κι πάντα ήθελα να γράψω κάτι. Πριν απο 3 χρόνια περίπου ένας φίλος μου με ρώτησε αν ακόμα σκεφτόμουν να το κάνω και του απάντησα πως ναι, κάποια στιγμή θα ήθελα να γράψω. Τότε μου είπε πως είχε έναν φίλο που δούλευε σε εκδοτική εταιρία και με ρώτησε αν ήθελα να τον συναντήσω. Ήταν ο Ben Schafer απο την Da Capo"

Στην ίδια συνέντευξη ο Tolhurst αναφέρει πως νοίκιασε ένα μικρό γραφείο κοντά στο σπίτι του, και πήγαινε εκεί καθημερινά για ένα χρόνο γράφοντας στο laptop του για 4-5 ώρες. "Στην αρχή αναρωτήθηκα πως στο καλό θα θυμηθώ κάτι που έγινε πριν απο 40 χρόνια, όταν δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα; Αλλά είναι σαν ντόμινο, έχεις μια ανάμνηση, την γράφεις και στη συνέχεια μια αλληλουχία γεγονότων που συνδέονται σου έρχεται στο  μυαλό.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξυπνάω πολλές φορές στις 4 το πρωί και και να λέω, να γιατί συνέβη αυτό, ή να τι έγινε μετά."

"'Ήθελα να εξηγήσω πως ξεκίνησαν όλα, επειδή κανείς δεν το ξέρει. Δεν ξέρουν πως ξεκινήσαμε και πως ήταν να μεγαλώνεις εκεί που μεγαλώσαμε και πως αυτό μας έκανε να κάνουμε αυτά που κάναμε."


Cured: The Tale Of Two Imaginary Boys

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: