About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SIRENIA: Χώρισαν οι δρόμοι τους με την Ailyn

Παρελθόν για τους Sirenia αποτελεί η επι οκτώμισι χρόνια τραγουδίστριά τους Pilar Giménez García, γνωστή με το σκηνικό όνομα Ailyn. Η αποχώρηση της Ailyn απο το Νορβηγικό συγκρότημα έγινε, σύμφωνα με τους Sirenia, για προσωπικούς λόγους ενώ οι symphonic Gothic metallers σε σχετική τους ανακοίνωση επιβεβαίωσαν οτι η παραγωγή του επόμενου album τους καθώς και η επερχόμενη περιοδεία τους θα συνεχιστούν όπως είχε προγραμματιστεί και ήδη βρίσκονται σε αναζήτηση νέας τραγουδίστριας.
SIRENIA: Χώρισαν οι δρόμοι τους με την Ailyn


Παρελθόν για τους Sirenia αποτελεί η επι οκτώμισι χρόνια τραγουδίστριά τους Pilar Giménez García, γνωστή με το σκηνικό όνομα Ailyn. Η αποχώρηση της Ailyn απο το Νορβηγικό συγκρότημα έγινε, σύμφωνα με τους Sirenia, για προσωπικούς λόγους  ενώ οι symphonic Gothic metallers σε σχετική τους ανακοίνωση επιβεβαίωσαν οτι η παραγωγή του επόμενου album τους καθώς και η επερχόμενη περιοδεία τους θα συνεχιστούν όπως είχε προγραμματιστεί και ήδη βρίσκονται σε αναζήτηση νέας τραγουδίστριας.

Ωστόσο η Ailyn αξίζει να σημειωθεί πως ανακοίνωσε οτι η αποχώρησή της απο το συγκρότημα δεν ήταν δική της επιλογή.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε εκτός των άλλων:
"Αγαπητοί φίλοι, λυπάμαι για τα δυσάρεστα νέα. Πρέπει να επιβεβαιώσω την ανακοίνωση που έκαναν στην σελίδα τους νωρίτερα οι Sirenia. Οι δρόμοι μας χώρισαν. Δεν ήταν δική μου επιλογή. Δεν πήρα μέρος στην εν λόγω απόφαση. Θέλω να ευχαριστήσω τους Sirenia για τα υπέροχα αυτά οκτώμισι χρόνια περιοδεύοντας μαζί τους ολόκληρο τον κόσμο." Ενώ σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής της αναφέρει οτι ελπίζει στο μέλλον να ξανασμίξουν οι δρόμοι τους.

Η δήλωση των Sirenia ανέφερε οτι η μπάντα και η Ailyn αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους για προσωπικούς λόγους. Και η ανακοίνωση συνεχίζει "Οι δρόμοι μας χώρισαν έχοντας καλές σχέσεις και ευχόμαστε στην Ailyn καλή τύχη με τις μελλοντικές της προσπάθειες. Ευχαριστούμε πολύ για τα υπέροχα χρόνια που μοιραστήκαμε και ευχαριστούμε για τα εφόδια που μας έδωσες αυτήν την περίοδο. Ήταν πραγματικά απολαυστικό να δουλέψουμε μαζί και ήταν προνόμιο για την μπάντα. Ευχόμαστε να εκπληρωθούν όλα τα όνειρά σου και να λάμψει το μέλλον σου. Μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα ολοκληρώσουμε τις ηχογραφήσεις του επερχόμενου άλμπουμ μας. Η μπάντα βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης νέας τραγουδίστριας που θα αναλάβει τον ρόλο της των βασικών φωνητικών του συγκροτήματος. Όλες οι εμφανίσεις μας απο τον Σεπτέμβριο του 2016 και έπειτα θα πραγματοποιηθούν όπως είχε προγραμματιστεί. Θα επανέλθουμε με νεότερα. Μείνετε συντονισμένοι."


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: