About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

DESERT NEAR THE END: Ανακοίνωσαν νέο album

Ευχάριστα νέα απο τους Αθηναίους Extreme Epic Thrash Metallers Desert Near The End οι οποίοι ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους album. Ο τίτλος του θα είναι "Theater of War" και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την εν λόγω κυκλοφορία μέσω της ανακοίνωσης της μπάντας:
DESERT NEAR THE END: Ανακοίνωσαν νέο album


Ευχάριστα νέα απο τους Αθηναίους Extreme Epic Thrash Metallers Desert Near The End οι οποίοι ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους album. Ο τίτλος του θα είναι "Theater of War"  και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την εν λόγω κυκλοφορία μέσω της ανακοίνωσης της μπάντας:

"Γεια σας φίλοι!
Επιτέλους είναι καιρός να μοιραστούμε μαζί σας κάποια νέα!
Πρώτα απ'όλα το καινούργιο album είναι έτοιμο και έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε με ένα κομμάτι από αυτό στην συλλογή του Metal Hammer "Metal Greece Now vol.I" που κυκλοφόρησε σήμερα!
Το τραγούδι ονομάζεται "Ashes Descent" και είναι το πρώτο που έχουμε την χαρά να μοιραστούμε μαζί σας.
Ο τίτλος του album είναι "Theater of War" και είναι η αυλαία της ιστορίας που ξεκινήσαμε στο πρώτο μας album (ή η επιστροφή εκεί που ξεκίνησαν όλα!) . Η μίξη και το mastering έγιναν απο τον Tue Madsen στα Antfarm Studios και είναι πραγματικά αντάξια του τίτλου!! Το υπέροχο εξώφυλλο που θα συνοδεύει το album είναι δημιουργία του φίλου μας Παναγιώτη Βλαμη. Η κυκλοφορία του αναμένεται το φθινόπωρο από την Total Metal Records.
This endless day is over
I've finally reached the end
Just in time to see the sunset
Time is free to run again"


Μαζί με την ανακοίνωση δημοσιεύθηκε και η παραπάνω εικόνα η οποία ενδέχεται να αποτελεί μέρος του εξωφύλλου. 



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: