About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

PINK FLOYD: Νέο box set τον Νοέμβριο με 27 CD/DVD/Blu-ray και πολλά ακυκλοφόρητα

Ένα πολύ ενδιαφέρον box set θα κυκλοφορήσουν στις 11 Νοεμβρίου οι Pink Floyd. Πρόκειται για το "The Early Years 1965-1972" το οποίο θα αποτελείται απο 27 CD/DVD/Blu-ray με υλικό απο το αρχείο της ιστορικής μπάντας συμπεριλαμβανομένων και ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών ηχογραφήσεων, ταξινομημένα σε επτά μέρη.
PINK FLOYD: Νέο box set τον Νοέμβριο με 27 CD/DVD/Blu-ray και πολλά ακυκλοφόρητα

Ένα πολύ ενδιαφέρον box set θα κυκλοφορήσουν στις 11 Νοεμβρίου οι Pink Floyd. Πρόκειται για το "The Early Years 1965-1972" το οποίο θα αποτελείται απο 27 CD/DVD/Blu-ray με υλικό απο το αρχείο της ιστορικής μπάντας συμπεριλαμβανομένων και ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών ηχογραφήσεων, ταξινομημένα σε επτά μέρη.

Στο "The Early Years 1965-1972" θα περιλαμβάνονται και πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια καθώς και bonus υλικό όπως η πρώτη ηχογράφηση του συγκροτήματος το 1965, η οποία θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά σε CD, οι ηχογραφήσεις για το BBC Radio Sessions, remixes, εναλλακτικές εκδόσεις και κομμάτια που δεν μπήκαν στα αρχικά άλμπουμ.

Το πακέτο θα περιέχει επίσης 100 φωτογραφίες των Pink Floyd, οι οποίες στην πλειοψηφία τους δεν έχουν δει στο παρελθόν το φως της δημοσιότητας. Παράλληλα  στο box set θα συμπεριλαμβάνονται  σε 7'' βινύλια, και τα πρώτα πέντε singles τους τα οποία είχαν κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δέκα CDs, εννέα DVDs οκτώ Blu-ray είναι συνολικά τα δισκάκια που θα εμπεριέχει το χορταστικό "The Early Years 1965-1972" με περισσότερα απο 130 τραγούδια, και πάνω απο 14 ώρες οπτικοακουστικού υλικού. Περισσότερα απο 20 ακυκλοφόρητα κομμάτια, αλλά και ακυκλοφόρητες ζωντανές εκτελέσεις, σπάνιο συναυλιακό υλικό, διάφορα φιλμάκια και νέες μίξεις εμπλουτίζουν την εν λόγω κυκλοφορία.

Στις 11 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει παράλληλα σε διπλό CD η συλλογή "Cre/ation – The Early Years 1967-1972" με κάποια απο τα highlights του box set, εστιάζοντας περισσότερο στο υλικό της μπάντας την περίοδο 1967-1972.

Το tracklist του "Cre/ation – The Early Years 1967-1972" και το πλήρες tracklist του box set είναι διαθέσιμα πατώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: