About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

MOTÖRHEAD: Το άγαλμα του Lemmy θα κοσμεί το Rainbow στο Λος Άντζελες

Το αγαπημένο στέκι του Lemmy Kilmister ήταν το Rainbow Bar & Grill στο Λος Άντζελες. Για να τιμήσει την μνήμη του θρυλικού frontman των Motörhead, το Rainbow έχει προγραμματίσει στις 24 Αυγούστου να κάνει τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Lemmy σε ειδικό χώρο στον αίθριο χώρο του bar.
MOTÖRHEAD: Το άγαλμα του Lemmy θα κοσμεί το Rainbow στο Λος Άντζελες


Το αγαπημένο στέκι του Lemmy Kilmister ήταν το Rainbow Bar & Grill στο Λος Άντζελες. Για να τιμήσει την μνήμη του θρυλικού frontman των Motörhead, το Rainbow έχει προγραμματίσει στις 24 Αυγούστου να κάνει τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Lemmy σε ειδικό χώρο στον αίθριο χώρο του bar.

Το άγαλμα θα είναι σε πραγματικές διαστάσεις με άκρως ρεαλιστικά χαρακτηριστικά. Το έργο ανέλαβε ο καλλιτέχνης Travis Moore ο οποίος δήλωσε οτι το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό, και πως το συγκεκριμένο project είναι ότι καλύτερο έχει δουλέψει ποτέ.

Αρχικά δούλεψε το ομοίωμα σε μακέτα και θα μετατραπεί σε γλυπτό πραγματικών διαστάσεων που θα φορμαριστεί σε κερί και τελικά θα χυθεί σε ρευστό μπρούντζο.

Το κόστος κατασκευής του αγάλματος καλύπτεται εξολοκλήρου απο δωρεές και αφορούν στα υλικά κατασκευής και στην παραγωγή του, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα δωριστούν στην έρευνα για τον καρκίνο.


MOTÖRHEAD: Το άγαλμα του Lemmy θα κοσμεί το Rainbow στο Λος Άντζελες



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: