About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

MEGADETH: Ο Dirk Verbeuren είναι ο νέος τους drummer

Οι Megadeth ανακοίνωσαν το νέο τους drummer. Πρόκειται για τον πρώην drummer των Σουηδών Soilwork, Dirk Verbeuren, ο οποίος συμμετέχει στις συναυλίες της μπάντας απο τον Μάιο και μετά.
MEGADETH: Ο Dirk Verbeuren είναι ο νέος τους drummer

Οι Megadeth ανακοίνωσαν το νέο τους drummer. Πρόκειται για τον πρώην drummer των Σουηδών Soilwork, Dirk Verbeuren, ο οποίος συμμετέχει στις συναυλίες της μπάντας απο τον Μάιο και μετά.

Τα τύμπανα στο τελευταίο άλμπουμ των Megadeth με τίτλο "Dystopia" είχε αναλάβει ο drummer των Lamb Of God, Chris Adler, ο οποίος συμμετείχε και στο μεγαλύτερο μέρος της περιοδείας τους, πριν αποχωρήσει μιας και οι υποχρεώσεις του με τους Lamb Of God αυξήθηκαν.

Ο ηγέτης των Megadeth, Dave Mustaine δήλωσε για την ένταξη του Βέλγου Dirk Verbeuren:
"Την συνεισφορά του Chris Adler είναι σίγουρο πως θα είναι αισθητές για τα επόμενα χρόνια. Οι Megadeth αναζωογονήθηκαν απο το παίξιμο του Chris αλλά και απο την πρότασή του να ενταχθεί ως νέος drummer μας ο Dirk Verbeuren. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Chris και ένα μεγάλο καλωσόρισμα στον Dirk "

Αντίστοιχα ο Verbeuren δήλωσε:
"Dave, David και Kiko είμαι ευγνώμον για την θερμή υποδοχή και ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσω μουσική μαζί σας. Σε ευχαριστώ Chris Adler που με σύστησες στους Megadeth αλλά και για την ενθάρρυνση και υποστήριξή σου."



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: