About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Strain Of Chaos, The Hidden Heroes 66, Cloud 9: Κυριακή 15 Μαΐου @ Remedy

Οι μεταλλικές Κυριακές στο Remedy club συνεχίζονται και στις 15 Μαΐου θέση παίρνουν οι Strain of Chaos,The Hidden Heroes 66 και οι Cloud 9 Οι Strain Of Chaos ξεκίνησαν ως αρχική ιδέα των Στέφανου Αφουξενίδη και Δημήτρη Σγαρδέλη γύρω στα τέλη του 2007, αλλά είναι ενεργοί από τα μέσα περίπου του 2012. Το είδος κυμαίνεται γύρω από το symphonic/gothic metal.
Strain Οf Chaos, The Hidden Herοes 66, Cloud 9: Κυριακή 15 Μαΐου @ Remedy


Sunday Bloody Sunday

Strain Οf Chaos
The Hidden Herοes 66
Cloud 9

Remedy
Doors open 20:30
Dmage 7 euros (with beer or wine)


Οι μεταλλικές Κυριακές στο Remedy club συνεχίζονται και στις 15 Μαΐου θέση παίρνουν οι Strain of Chaos,The Hidden Heroes 66 και οι Cloud 9 


Οι Strain Of Chaos ξεκίνησαν ως αρχική ιδέα των Στέφανου Αφουξενίδη και Δημήτρη Σγαρδέλη γύρω στα τέλη του 2007, αλλά είναι ενεργοί από τα μέσα περίπου του 2012. Το είδος κυμαίνεται γύρω από το symphonic/gothic metal. Η μπάντα έχει αλλάξει πολλές φορές μέλη, ενώ την παρούσα σύνθεση αποτελούν οι: Στέφανος Αφουξενίδης (Φωνή), Εύα Μίχου (Φωνή), Δημήτρης Σγαρδέλης (Πλήκτρα), Παντελής Αγγελίδης (Lead Κιθάρα), Μίνος Φυλακτός (Rhythm Κιθάρα), Κωνσταντίνος Μπίτος (Μπάσο), Ευγένιος Μπονταρένκο (Ντραμς). Φετινός στόχος της μπάντας αποτελεί, πέρα από τις live εμφανίσεις, η έναρξη των ηχογραφήσεων για το πρώτο της LP με τίτλο "Α Winter's Dreamworld".

Οι The Hidden Heroes 66 είναι μια Gothic Rock μπάντα, η οποία ιδρύθηκε το 2011. Κυριότερες επιρροές της υπήρξαν οι: The Sisters of Mercy, Fields of the Nephilim, Mission, Joy Division κλπ. Την τωρινή σύνθεση της μπάντας αποτελούν οι: Θάνος Κυριαζής (vocals), Λήδα Ψαράκη (Backing vocals-keys), Δημήτρης Γιαβής (Lead Guitar), Μάκης Γρηγόρης (Rhythm Guitar), Θεολόγος Πλύστακας (Bass), Πάνος Σκριμιζέας (Drums). Αυτή την περίοδο η μπάντα ετοιμάζει τον πρώτο δίσκο της, ενώ τα άμεσα σχέδια της είναι η κυκλοφορία αυτού και οι ζωντανές εμφανίσεις.

Cloud9 σημαίνει "in a state of blissfull hapiness" ή σε απλά ελληνικά "στον έβδομο ουρανό". Οι Cloud9 είναι μια μπάντα που υπάρχει εδώ και 3 χρόνια. Κινείται στο χώρο της alternativogaragopunkostoneronew-wavogrungoindierockosomething σκηνής και είναι κυρίως cover band. Ramones, Sex Pistols, Queens of the Stone Age, Alice In Chains, Turbonegro, Archive, Royal Blood, Bad Religion κλπ. Οι Cloud9 είναι: Κώστας Παπαδημάκης (μπάσο και φωνή), Νίκος Τσοπόκης (κιθάρα και φωνή), Γιώργος Γιαννάτος (κιθάρα και φωνητικά), Βασίλης Ρίζος (ντραμς).



After show dj set by Panos Warlord
Doors open 20:30
Dmage 7 euros (with beer or wine)

fb event:  www.facebook.com/events/464782477065106/




Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: