About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

REFLECTION: Δείτε το lyric video του νέου τραγουδιού "The Iron Tower"

Οι Αθηναίοι epic/heavy metallers Reflection επιστρέφουν. Πέρασαν οκτώ χρόνια απο το τελευταίο τους πόνημα “When Shadows Fall” και το νέο τους album είναι σχεδόν έτοιμο και αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.
REFLECTION: Δείτε το lyric video του νέου τραγουδιού "The Iron Tower"

Οι Αθηναίοι epic/heavy metallers Reflection επιστρέφουν. Πέρασαν οκτώ χρόνια απο το τελευταίο τους πόνημα “When Shadows Fall” και το νέο τους album είναι σχεδόν έτοιμο και αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Μία πρόχειρη μίξη του νέου τραγουδιού με τίτλο "The Iron Tower" είναι διαθέσιμη στο lyric video που ακολουθεί. Πρόκειται για το πρώτο κομμάτι της ελληνικής μπάντας με τον νέο της τραγουδιστή Γιώργο Θωμαϊδη.

Το "The Iron Tower" έρχεται στο φως της δημοσιότητας λίγο πριν την εμφάνιση του συγκροτήματος ως special guests στους Sarissa οι οποίοι παρουσιάζουν ζωντανά το νέο τους album στις 23 Απριλίου.

Η νέα δουλειά των Reflection θα φιλοξενεί έναν απ τους πιο γόνιμους τραγουδιστές του doom metal. Περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη νέα κυκλοφορία των Reflection αναμένονται σύντομα.


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: