About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

PHIL COLLINS: Φωτογραφίζεται και επαναδημιουργεί τα εξώφυλλα των albums του

Ο πρώην ντράμερ των Genesis και τραγουδιστής Phil Collins, ξαναφωτογραφίζεται και δημιουργεί εκ νέου τα εξώφυλλα των σόλο άλμπουμ του στα πλαίσια της remastered επανακυκλοφορίας τους με γενικό τίτλο "Take A Look At Me Now", τίτλος παρμένος απο το κλασσικό του κομμάτι "Against All Odds" (1984).
PHIL COLLINS: Φωτογραφίζεται και επαναδημιουργεί τα εξώφυλλα των albums του


Ο πρώην ντράμερ των Genesis και τραγουδιστής Phil Collins, ξαναφωτογραφίζεται και δημιουργεί εκ νέου τα εξώφυλλα των σόλο άλμπουμ του στα πλαίσια της remastered επανακυκλοφορίας τους με γενικό τίτλο "Take A Look At Me Now", τίτλος παρμένος απο το κλασσικό του κομμάτι "Against All Odds" (1984).

Ο 65χρονος μουσικός, που πριν απο πέντε χρόνια είχε δηλώσει οτι αποσύρεται απο την μουσική λόγω προβλημάτων υγείας,  δεν διστάζει να συγκριθεί με το νεανικό του εαυτό, που ωστόσο ο χρόνος ήταν επιεικής μαζί του μιας και το πέρασμα του χρόνου δεν επέφερε τρομακτικές αλλαγές στο πρόσωπό του.

Πρώτα επανακυκλοφορούν στις 15 Απριλίου τα "No Jacket Required" (1985) και "Testify" (2002) με Β sides, live εκτελέσεις, και πολλά ντέμο.

"Πάντα ήμουν περήφανος για τα ντέμο μου και συχνά τα διέθετα ως Β sides, αλλά με κάποιες εξαιρέσεις, απέφυγα να τα συμπεριλάβω σε αυτές τις συλλογές. Αντ ' αυτού, έχω επικεντρωθεί στο πόσο ωραία αναπτύχθηκαν τα τραγούδια όταν παιζόντουσαν ζωντανά στην σκηνή, παρά να δείξω πώς ήταν στην αρχική τους μορφή." δήλωσε ο Phil Collins.



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: