About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

DARK TRANQUILLITY: Αποχώρησε ο Martin Henriksson

Ο Martin Henriksson κιθαρίστας και συνιδρυτής των Dark Tranquillity αποχώρησε απο το συγκρότημα. Ο χαρισματικός κιθαρίστας στην ανακοίνωσή του ανέφερε οτι αποχωρεί διότι έχασε πλέον το ενδιαφέρον του για την μουσική.
DARK TRANQUILLITY: Αποχώρησε ο κιθαρίστας Martin Henriksson

Ο Martin Henriksson, κιθαρίστας και συνιδρυτής των Dark Tranquillity, αποχώρησε απο το συγκρότημα. Ο χαρισματικός κιθαρίστας στην ανακοίνωσή του ανέφερε οτι αποχωρεί διότι έχασε πλέον το ενδιαφέρον του για την μουσική.

"Αγαπητοί οπαδοί των Dark Tranquillity, πρόσφατα αποχώρησα απο την μπάντα. Νιώθω οτι έχασα το πάθος μου για την μουσική και οι Dark Tranquillity αξίζουν να έχουν μέλη τα οποία να είναι 100% αφοσιωμένα στην τέχνη. Για τον λόγο αυτό αποφάσισα οτι θα ήταν καλύτερο για όλους να κάνω στην άκρη και να αποχωρήσω απο την μπάντα προκειμένου να μεγαλώσει και να γίνει ακόμα πιο δυνατή. Είχα 26 χρόνια γεμάτα όμορφες αναμνήσεις και δημιουργήσαμε μαζί σπουδαία μουσική και γι'αυτό θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς και όλους αυτούς τους ανθρώπους που στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια τους Dark Tranquillity."

Αυτό το διάστημα το Σουιδικό melodic death metal συγκρότημα βάζει τις τελευταίες πινελιές στο υλικό που θα αποτελέσει το επόμενο album του.

Ο Henriksson απο το 1989 μέχρι και το 1998 έπαιζε μπάσο στην μπάντα πριν αποφασίσει να αναλάβει καθήκοντα κιθαρίστα. Έφυγε ουσιαστικά απο τους Dark Tranquillity πριν απο δύο περίπου μήνες σε φιλικό κλίμα, και πλέον σύμφωνα με την παραπάνω ανακοίνωση η αποχώρησή του επισημοποιήθηκε.




Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: