About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

WILD ROSE: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο τους album

Με τρία διαφορετικά εξώφυλλα θα κυκλοφορήσει το επερχόμενο τέταρτο album των Θεσσαλονικιών Wild Rose που βρίσκονται στον χώρο για πάνω απο μιά δεκαετία. Η νέα δισκογραφική δουλειά της Melodic Rock/A.O.R μπάντας, θα φέρει το τίτλο "Wild Rose - 4" και αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 6 Μαΐου μέσω της Lions Pride Music. στις 20 Απριλίου σε Ιαπωνία, Κορέα και Ταιβάν (με 1 bonus κομμάτι) και στις 13 Μαΐου στην Ελλάδα απο την Steel Gallery Records με επιπλέον περιορισμένη έκδοση 300 αριθμημένων στο χέρι αντιτύπων με 2 επιπρόσθετα κομμάτια.

WILD ROSE: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο τους album


Με τρία διαφορετικά εξώφυλλα θα κυκλοφορήσει το επερχόμενο τέταρτο album των Θεσσαλονικιών Wild Rose που βρίσκονται στον χώρο για πάνω απο μιά δεκαετία. Η νέα δισκογραφική δουλειά της Melodic Rock/A.O.R μπάντας, θα φέρει το τίτλο "Wild Rose - 4" και αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 6 Μαΐου μέσω της Lions Pride Music. στις 20 Απριλίου σε Ιαπωνία, Κορέα και Ταιβάν (με 1 bonus κομμάτι) και στις 13 Μαΐου στην Ελλάδα απο την Steel Gallery Records με επιπλέον περιορισμένη έκδοση 300 αριθμημένων στο χέρι αντιτύπων με 2 επιπρόσθετα κομμάτια.

Οι ηχογραφήσεις του "Wild Rose - 4" έλαβαν χώρα στα EVO Studios στον Εύοσμο και τα drums ηχογραφήθηκαν στο Stone House Studio επίσης στον Εύοσμο, τον Μάιο και Αύγουστο του 2015. Την μίξη του album επιμελήθηκε ο Pelle Saether στα Studio Underground  στην Σουηδία, το mastering ανέλαβε ο Dan Backman και την παραγωγή ο Andy Rock και οι Wild Rose.

Τα τρία διαφορετικά εξώφυλλα που θα κοσμούν την εν λόγω κυκλοφορία (Ελλάδα, Παγκοσμίως και Ιαπωνία/Κορέα/Ταϊβάν αντίστοιχα), σχεδιάστηκαν απο την C.S.M&P Designs και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω



"Wild Rose - 4" tracklist:

1. Desperate Heart
2. Love Can Change You
3. Summer Girl
4. Time After Time
5. Love Games
6. Hot Wired
7. Save The Night
8. Broken Hearted
9. Waiting For You
10. Don't Let Me Down

Wild Rose:
Andy Rock – Guitars, Backing Vocals, Additional Keyboards
George Bitzios – Lead Vocals, Backing Vocals
Dirty Haris – Keyboards
John Bitzios – Guitars, Backing Vocals
Dimos Thomaidis – Drums, Percussion
Panos Barkoutsos – Bass
Chris Siloma – Backing Vocals & Choirs

web:
Official Website: http://www.wildrose.gr/


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: