About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

HOCICO: Τον Φεβρουάριο live @ Death Disco

HOCICO LIVE IN ATHENS - "OFENSOR" TOUR 2016 Thursday, February 18th @ Death Disco Club Support Act: NANO INFECT (GR) DEAD INSIDE EFFECT (GR) Hocico:Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα στο χώρο της εναλλακτικής ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής. Στα τέλη της δεκαετίας του 80, όπου στον ηλεκτρονικό ήχο είχαν ήδη εισβάλει για τα καλά τα συνθεσάιζερ και οι πειραματικές φόρμες, οι Μεξικανοί ατίθασοι teenagers Erk Aicrag (lyrics & vocals) και Racso Agroyam (programming) αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μουσικό στερέωμα.
HOCICO: Τον Φεβρουάριο live @ Death Disco

Front Of House Promotion. & Darknet Promotion Agency Proudly Present:

HOCICO LIVE IN ATHENS - "OFENSOR" TOUR 2016 

Thursday, February 18th @ Death Disco Club

Support Act:

NANO INFECT (GR)
DEAD INSIDE EFFECT (GR)


Hocico:Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα στο χώρο της εναλλακτικής ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής. Στα τέλη της δεκαετίας του 80, όπου στον ηλεκτρονικό ήχο είχαν ήδη εισβάλει για τα καλά τα συνθεσάιζερ και οι πειραματικές φόρμες, οι Μεξικανοί ατίθασοι teenagers Erk Aicrag (lyrics & vocals) και Racso Agroyam (programming) αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μουσικό στερέωμα.

Το 1992 τα δυο ξαδέλφια δημιουργούν το δεύτερο τους project, που ονομάζουν : "Hocico de Perro", ακολουθώντας τα χνάρια των ινδαλμάτων τους που ηγούνται της Βελγικής σκηνής (που αργότερα οδήγησε στην καθιέρωση της Electronic Body Music) Nitzer Ebb, Front 242, à;GRUMH αλλά και άλλων συγκροτημάτων όπως Kraftwerk, Cabaret Voltaire, Skinny Puppy κλπ.

Εμμένοντας στην χρήση της Μεξικανικής γλώσσας (κυρίως), και εδραιώνοντας ένα καθαρά δικό τους, πρωτοποριακό συνθετικό ύφος, οι ''Hocico'' όπως ονομάστηκαν τελικά, κατάφεραν να καθιερώσουν σχολή τόσο χάρη στον πρωτότυπο τρόπο συνθέσεων, όσο και στον εκρηκτικό τρόπο ζωντανών εμφανίσεων, που αργότερα βρήκε πάρα πολλούς μιμητές..

Οι Hocico συγκαταλέγονται χωρίς καμία αμφιβολία στα κορυφαία συγκροτήματα του Electro-industrial / Aggrotech του πλανήτη με συμμετοχές στα σημαντικότερα φεστιβάλ της Ευρώπης και Αμερικής ενώ ειδικά το 2011 βρίσκει το συγκρότημα στην καλύτερη περίοδο του, με νέες κυκλοφορίες και επετειακή διάθεση.

Ύστερα από τόσα χρόνια στην κορυφή, ένα πράγμα μπορούμε να πούμε με σιγουριά για αυτούς τους δημιουργικά τρελούς Μεξικανούς ... οι Hocico είναι απλά εγγύηση. Μια πραγματική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε για κανένα λόγο.

Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, πρέπει να είστε οπωσδήποτε στο Death Disco Club για να ζήσετε από κοντά την έλευση του τυφώνα Hocico και να απολαύσετε μια συναυλία που δεν έχει προηγούμενο.

* Εισιτήρια συναυλίας:
Early Bird: 12€
Presale: 15€
Door: 17€

DEATH DISCO CLUB:
Ogigou 16 & Lepeniotou, Psiri.

* Σημεία προπώλησης και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Hocico :
http://www.hocico.com/
http://www.rabiasorda.com/
https://www.facebook.com/hocicoofficial/
http://www.youtube.com/watch?v=pBesz9QGVP0
http://dulceliquido.de/oldsite/index2.html

Nano Infect :
https://www.facebook.com/nanoinfectband/

Dead InsideEffect :
https://www.facebook.com/deadinsideeffect/

Front of House Promotion :
https://www.facebook.com/frontofhousepromotioncompany/

Darknet Promotion :
https://www.facebook.com/darknetpromotion/


Δελτίο Τύπου



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: