About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

FAUNUS: "Where Everything Begins with an End" review

Οι Faunus είναι μια one man band απο το Ηράκλειο της Κρήτης. Ο Admetos βρίσκεται πίσω απο τα φωνητικά αλλά και απο όλα τα όργανα της μπάντας.

FAUNUS: "Where Everything Begins with an End" review


Οι Faunus είναι μια one man band απο το Ηράκλειο της Κρήτης. Ο Admetos βρίσκεται πίσω απο τα φωνητικά αλλά και απο όλα τα όργανα της μπάντας.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album των Faunus με τίτλο "Where Everything Begins with an End" και εδώ κάνω μια μικρή παύση για να εκφράσω την αμέριστη χαρά μου για την Ελληνική rock/metal σκηνή και δη της black, η δύναμη της οποίας είναι ανεξάντλητη με αποτέλεσμα να βγαίνουν ολοένα και περισσότερες ελπιδοφόρες μπάντες. Μια απο αυτές είναι και οι Faunus.

Το "Where Everything Begins with an End" πλαισιώνεται απο τέσσερις μεγάλης διάρκειας συνθέσεις που έχουν ως θέμα τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Έχουμε λοιπον τα "Autumn – Death", "Winter – Gestation", "Spring – Birth" και "Summer – Maturation".

Μελαγχολικό, με έντονα doom στοιχεία, ambient ατμόσφαιρα και -λόγω της θεματολογίας του- με διάφορους ήχους απο την φύση, το album είναι ολόκληρο μια post black metal εμπειρία που σε κάνει να βυθίζεσαι στα πιο σκοτεινά μονοπάτια του μυαλού σου.

Προσεγμένο, με καλή παραγωγή, ωραίες μελωδίες και φωνητικά αντάξια του είδους, ακούγεται παραπάνω απο ευχάριστα και αν η μπάντα έχει την ικανότητα να σε κερδίζει απο την πρώτης της κιόλας δουλειά, σίγουρα αυτό σημαίνει οτι οι Faunus θα μας απασχολήσουν ξανά στο άμεσο μέλλον.

Το  "Where Everything Begins with an End" είναι διαθέσιμο προς το παρόν σε ψηφιακή μορφή ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε κασέτα.


"Where Everything Begins with an End" tracklist:

"Autumn – Death"
"Winter – Gestation"
"Spring – Birth"
"Summer – Maturation"

web:



'Νίκη Μάνθου' for bbr
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: