About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

BLACK: Υπέκυψε στα τραύματά του

O Colin Vearncombe ευρύτερα γνωστός ως Black, υπέκυψε στα τραύματά ύστερα απο τροχαίο ατύχημα. Ο Black ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Ιρλανδία, ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν απο περίπου 2 εβδομάδες, με αποτέλεσμα λόγω των πολλαπλών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη, να τεθεί απο τους θεράποντες ιατρούς σε κώμα.

O Colin Vearncombe ευρύτερα γνωστός ως Black, υπέκυψε στα τραύματά ύστερα απο τροχαίο ατύχημα. Ο Black ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Ιρλανδία, ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν απο περίπου 2 εβδομάδες, με αποτέλεσμα λόγω των πολλαπλών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη, να τεθεί απο τους θεράποντες ιατρούς σε κώμα.

Η κατάσταση της υγείας του 53χρονου καλλιτέχνη επιδεινώθηκε και υπέκυψε χθες, 26 Ιανουαρίου, στα τραύματά του.

Ο Colin Vearncombe αν και είναι γνωστός απο τα singles "Sweetest Smile" (1986) , "Wonderful Life" (1987) και "Everything Is Coming Up Roses" (1987) τα οποία γνώρισαν τεράστια επιτυχία,  κυκλοφόρησε συνολικά 15 albums με πιο πρόσφατο το "Blind Faith" (2015).

Εκτός απο μουσικός ασχολείται και με την ποίηση αλλά και την ζωγραφική. Έχει εκδώσει ποιήματά του και έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις ζωγραφικής στην Νοτιοδυτική Ιρλανδία που ζει τα τελευταία χρόνια.


R.I.P...
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: