About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

EAGLES: Έφυγε ο Glenn Frey!

Ο κιθαρίστας, τραγουδιστής, στιχουργός και ιδρυτικό μέλος των Eagles, Glenn Frey έφυγε απο την ζωή χθες, 18 Ιανουαρίου, σε ηλικία 67 ετών. Τα αίτια του θανάτου του αποδίδονται σύμφωνα με την ανακοίνωση του συγκροτήματος, σε επιπλοκές απο ρευματοειδής αρθρίτιδα, οξεία ελκώδη κολίτιδα και πνευμονία.
EAGLES: Έφυγε ο Glenn Frey!

Ο  κιθαρίστας, τραγουδιστής, στιχουργός και ιδρυτικό μέλος των EaglesGlenn Frey έφυγε απο την ζωή χθες, 18 Ιανουαρίου, σε ηλικία 67 ετών.

Τα αίτια του θανάτου του αποδίδονται σύμφωνα με την ανακοίνωση του συγκροτήματος, σε επιπλοκές απο ρευματοειδής αρθρίτιδα, οξεία ελκώδη κολίτιδα και πνευμονία.

Ο Frey έγραψε μαζί με τον Don Henley πολλές απο τις επιτυχίες του συγκροτήματος μεταξύ άλλων και τα "Hotel California" και "Desperado" τα οποία κέρδισαν 6 βραβεία Grammys.

Μετά την διάλυση των Eagles το 1980, ακολούθησε σόλο καριέρα γράφοντας κομμάτια όπως τα "The One You Love" και "The Heat Is On" αλλά και τραγούδια για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Το 1994 οι Eagles επανασυνδέθηκαν και την κυκλοφορία του δίσκου "Hell Freezes Over" (2012) ακολούθησε πληθώρα ζωντανών εμφανίσεων με τελευταία τον Ιούλιο του 2014.


R.I.P. Glenn...



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: