About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

BLACK: Σε κώμα μετά απο τροχαίο

O Colin Vearncombe ευρύτερα γνωστός ως Black, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ύστερα απο τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα στην Ιρλανδία. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης των πολλαπλών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη, τέθηκε απο τους θεράποντες ιατρούς σε κώμα.
BLACK: Σε κώμα μετά απο τροχαίο

Colin Vearncombe ευρύτερα γνωστός ως Black, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ύστερα απο τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα στην Ιρλανδία.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης των πολλαπλών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη, τέθηκε απο τους θεράποντες ιατρούς σε κώμα.

Εκπρόσωπος του καλλιτέχνη δήλωσε οτι είναι πιθανό να παραμείνει σε βαριά νάρκωση αρκετές  ημέρες ωστόσο δεν έχουν δοθεί περαιτέρω στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Colin Vearncombe αν και είναι γνωστός απο τα singles "Sweetest Smile" (1986) και "Wonderful Life" (1987) τα οποία γνώρισαν τεράστια επιτυχία,  κυκλοφόρησε συνολικά 15 albums με πιο πρόσφατο το "Blind Faith" (2015).

Εκτός απο μουσικός ασχολείται και με την ποίηση αλλά και την ζωγραφική. Έχει εκδώσει ποιήματά του και έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις ζωγραφικής στην Νοτιοδυτική Ιρλανδία που ζει τα τελευταία χρόνια.


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: