About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

BOLT THROWER: Νεκρός ο Martin "Kiddie" Kearns!

Ο drummer Bolt Thrower, Martin "Kiddie" Kearns, έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία 38 ετών στον ύπνο του μετά απο αδιαθεσία που ένιωσε κατα την διάρκεια πρόβας.
BOLT THROWER: Νεκρός ο Martin "Kiddie" Kearns!

Ο drummer  Bolt Thrower, Martin "Kiddie" Kearns, έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία 38 ετών στον ύπνο του μετά απο αδιαθεσία που ένιωσε κατα την διάρκεια πρόβας.

Σε ανακοίνωσή του το Βρετανικό death metal συγκρότημα ανέφερε τα παρακάτω:

"Με βαριά καρδιά και μουδιασμένοι ακόμα απο το σοκ, πρέπει να μοιραστούμε μαζί σας την πολύ δυσάρεστη είδηση οτι την Δευτέρα οι Bolt Thrower χάσαμε τον drummer μας Martin "Kiddie" Kearns. Μετά την πρώτη μας πρόβα για την επερχόμενη περιοδεία μας στην Αυστραλία ο Kiddie αισθάνθηκε αδιαθεσία η οποία συνεχίστηκε όλο το βράδυ και την επόμενη μέρα απεβίωσε στον ύπνο του. Ήταν ένας φανταστικός πατέρας, σύζυγος, γιος, φίλος αλλά για εμάς ήταν πάντα ο Kiddie, το 17-άχρονο παιδί απο το Coventry του οποίου το  στυλ παιξίματος των drums κι η προσωπικότητά του μας ενθουσίασαν όταν μπήκε για πρώτη φορά στο δωμάτιο που κάναμε πρόβα πριν απο περισσότερο απο  20 χρόνια.  Ο Kiddie  εμπλούτισε την ζωή μας και τον ήχο των Bolt Thrower. Αφήνει πίσω του ένα τεράστιο κενό στις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν και θα λείψει πολύ σε πολύ κόσμο.
Karl, Jo, Baz, Gav & the loyal BT crew"
RIP Martin 'Kiddie' Kearns
07.03.77 – 14.09.15"


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: