About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

MEGADETH: Ο Kiko Loureiro (Angra) και επίσημα ο νέος κιθαρίστας

Μετά την ανακοίνωση του drummer των Lamb Of God, Chris Adler, οι φήμες που ήθελαν και τον βραζιλιάνο Kiko Loureiro των Angra ως νέο κιθαρίστα των Megadeth επιβεβαιώθηκαν. Έτσι λοιπόν ο Dave Mustaine ανέβασε φωτογραφία με το νέο μέλος στην επίσημη σελίδα της μπάντας στο facebook ενώ σχολ...

Μετά την ανακοίνωση του drummer των Lamb Of God, Chris Adler, οι φήμες που ήθελαν και τον βραζιλιάνο Kiko Loureiro των Angra ως νέο κιθαρίστα των Megadeth επιβεβαιώθηκαν.

Έτσι λοιπόν ο Dave Mustaine ανέβασε φωτογραφία με το νέο μέλος στην επίσημη σελίδα της μπάντας στο facebook ενώ σχολίασε πως γνώρισε για πρώτη φορά τον Kiko πριν απο οκτώ χρόνια σε μία φωτογράφιση για το εξώφυλλο του περιοδικού Burrn και πως δεν είχε ιδέα ποιος ήταν παρά μόνο ότι ήταν φοβερά ταλαντούχος και το προσωπικό του περιοδικού του συμπεριφέρονταν με δέος.

"Από τότε πρόσεξα πόσο βιρτουόζος είναι με τη κιθάρα και έχω ενθουσιαστεί με το ταλέντο του. Πολύ λίγα πρώην μέλη των MEGADETH είχαν την ίδια ικανότητα και αίσθηση με τον Kiko." 



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: