About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

4o ROCK MUSIC STORE FESTIVAL: Κυριακή 5 Απριλίου στη Λάρισα

To 4o ROCK MUSIC STORE FESTIVAL ειναι ξανα εδω!Πιο μεγαλο και πιο δυνατο.Την κυριακη 5 Απριλιου εφτα συγκροτηματα,ορισμενα ερχονται για πρωτη φορα στη πολη μας,θα ανεβουν τη σκηνη του Larissa Sports Center,για ενα απογευματο-βραδο τιγκα μεταλ!!!Τσεκαρετε τις μπαντες που θα παιξουν και δωστε ολοι το παρων γιατι πραγματικα το αξιζουν ολοι.
Δελτίο Τύπου


To 4o ROCK MUSIC STORE FESTIVAL ειναι ξανα εδω! Πιο μεγαλο και πιο δυνατο. Την Κυριακη 5 Απριλιου εφτα συγκροτηματα,ορισμενα ερχονται για πρωτη φορα στη πολη μας,θα ανεβουν τη σκηνη του Larissa Sports Center,για ενα απογευματο-βραδο τιγκα μεταλ!!!Τσεκαρετε τις μπαντες που θα παιξουν και δωστε ολοι το παρων γιατι πραγματικα το αξιζουν ολοι.

DREAMRITES (Hard rock/Heavy metal Larissa): Ετοιμαζοντας το πρωτο τους full album και με μελη απο STORRMBRINGER-MURDER ANGELS-PANDORAS BOX-WARWOLF,All star team δηλαδη,στην παρθενικη τους εμφανιση,ετοιμαζουν ενα show απιστευτο,με τρελα σκηνικα(τα υπολοιπα απο κοντα..)και με φουλ Heavy Metal.

NEED (Progressive/Heavy metal Athens): Με τρια αλμπουμ στην πλατη,το ενα καλυτερο απο το αλλο:The wishdom machine(2006),Siamese god(2009),ORVAM - A SONG FOR HOME(2014),ερχονται για δευτερη φορα στη πολη μας,μετα απο αρκετα χρονια,να μας παρουσιασουν τη τελευταια τους δισκαρα που απεσπασε διθυραμβικες κριτικες απο ολο τον κοσμο ORVAM - A SONG FOR HOME και οχι μονο!!

RESURGENCY (Death metal Athens): Ενα split με Desolator το 2011 και ενα full album False Enlightenment το 2012.Eρχονται για πρωτη φορα στη πολη μας να μας ξετιναξουν με το Old school Death metal τους και εχοντας στα ντραμς τον Λαρισαιο ανθρωπο-μηχανη Γιωργο Τρακα(Blustery Caveat/Mass Infection),υποσχονται ενα live που θα μας μεινει εξεχαστο,ειδικα στους fans του ειδους και οχι μονο.

IRA DIABOLI (Symphonic Black Metal Larissa): Εχοντας κυκλοφορησει πριν λιγο καιρο το πρωτο τους promo:The misanthrope The traitor and the ghost και με τις συναυλιες που κανανε στη πολη της Λαρισας απεδειξαν οτι εχουν πολυ μελλον μπροστα τους με το εξαιρετικο symphonic/majestic black metal που παιζουνε.Περιμενοντας το πρωτο τους αλμπουμ λοιπον!!!

FAITHREAT (Crossover/thrash Volos): Back to the pit 2009,Thrashing with the stars 2012,απιστευτο ep!Faithreat 2013.Δυο full και ενα ep.Μιλαμε για μεγαλη μπαντα.Απιστευτη ενεργεια στις συναυλιες,ερχονται για ....... φορα στη Λαρισα,το τι γινεται απο κατω οταν παιζουνε δεν περιγραφεται,μονο βλεπετε!!Ελατε να τους δειτε ολοι,για οση ωρα παιξουν θα τα διαλυσουν ολα!!!!!!

LIFESTOCK (Hard rock/Heavy rock Seres/Larissa):Οι Lifestock δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2013 στις Σέρρες με βασικό σκοπό να περνάνε καλά παίζοντας μουσική μετά ζυθοποσίας. Μέλη των Lifestock μετράνε προϋπηρεσία σε άλλες μπάντες τις ελληνικής σκηνής, όπως Sicks Daze, Sadwings και 13Backstabs. Το ηχητικό αποτέλεσμα, το οποίο βασίστηκε σε κάποιες αρχικές ιδέες του lead κιθαρίστα, προέκυψε αβίαστα και στη διάρκεια της πρόβας, και κινείται χονδρικά στο χώρο του hard/heavy rock. Με αργές δυστυχώς διαδικασίες λόγω ανωτέρας βίας, οι Lifestock ηχογράφησαν επιτέλους τον χειμώνα του 2013 το πρώτο τους EP με τίτλο "Leap of Faith" και έκτοτε έχουν εμφανιστεί ζωντανά σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη. Το καλοκαίρι του 2014 ο Κώστας Μιχαλακόπουλος αντικαταστάθηκε από τον Τάσο Διαμαντίδη στη θέση του ντράμερ, ενώ από τις αρχές του 2015 ο Βασίλης Χαριζάνης αντικαθιστά προσωρινά στο μπάσο τον Κώστα Βλαχόπουλο, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Στα τέλη του 2014 άρχισαν ήδη οι διαδικασίες ηχογράφησης του ντεμπούτου άλμπουμ, μια πρόγευση του οποίου είναι το ψηφιακό single “Beyond the Sun” το οποίο μόλις δόθηκε σε κυκλοφορία και σηματοδοτεί τον νέο Lifestock ήχο. Η ολοκλήρωση του άλμπουμ αναμένεται χονδρικά μέχρι το τέλος της άνοιξης του 2015, ενώ ζωντανές εμφανίσεις προγραμματίζονται μέσα στο έτος σε όλη την Ελλάδα.

Aπο τις 6 που ανοιγουν οι πορτες μεχρι που να ξεκινησει η συναυλια,στα διαλειμματα απο τις μπαντες μεχρι που να γινει η αλλαγη και για το after party μετα που θα γινει στο ιδιο μερος την μουσικη θα επιμελειτε ο Βαλαντης απο το Bono Cofee Bar.

To εισιτηριο του φεστιβαλ κοστιζει 7 ευρω προπωληση και 9 στο ταμειο και μπορειτε να το προμηθευτειτε απο τα εξης σημεια:
1)ROCK MUSIC STORE
2)LARISSA SPOTS CENTER
3)BONO COFFE BAR
4)SNUFF TOBACCO
5)ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΕΙΟ

Για το φεστιβαλ θα μπει λεωφορειο με σημειο αναχωρησης το Parking πισω απο τα κεντρικα ΚΤΕΛ Λαρισας στις 17:45 και επιστροφη μετα τη συναυλια.Το λεωφορειο ειναι δωρεαν.Για κρατησεις θεσεων και για περισσοτερες πληροφοριες 6978 817 406.



_______________________________________________________ 
_______________________________________________________
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: