About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

KERRY KING: "Ο Jeff Hanneman δεν θα είναι στο νέο album των Slayer"

Ο Kerry King χαρακτήρισε ως ανοησίες τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως το νέο album των Slayer θα περιέχει ένα κομμάτι το οποίο είχε ηχογραφηθεί με τον Jeff Hanneman. Την συμμετοχή του Hanneman σε ένα απο τα κομμάτια του επερχόμενου album της μπάντας, είχε ανακοινώσει σε συνέντευξή ...

Ο Kerry King χαρακτήρισε ως ανοησίες τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως το νέο album των Slayer θα περιέχει ένα κομμάτι το οποίο είχε ηχογραφηθεί με τον Jeff Hanneman.

Την συμμετοχή του Hanneman σε ένα απο τα κομμάτια του επερχόμενου album της μπάντας, είχε ανακοινώσει σε συνέντευξή του την προηγούμενη εβδομάδα ο Tom Araya, στο περιοδικό Revolver:
"Η όλη διαδικασία της ηχογράφησης του νέου album ξεκίνησε πριν απο τρία χρόνια, όταν ο Jeff ήταν ακόμα μέρος της. Υπάρχει ένα κομμάτι το οποίο ηχογραφήσαμε μαζί και που έπαιζε σε αυτό, το οποίο ήταν έτοιμο αλλά δεν είχαμε τελειώσει με τα φωνητικά. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τουλάχιστον κάτι στο οποίο συμμετέχει και ο Jef."

Ο Kerry King ωστόσο σε νεότερη συνένετυξή του την περασμένη Δευτέρα, 6 Απριλίου,  στο  Loudwire, διέψευσε οτι υπάρχει κομμάτι με τον Hanneman στο νέο album λέγοντας τα εξής:
"Ο Jeff Hanneman δεν παίζει σε αυτόν τον δίσκο. Κάποιος δημοσίευσε ανοησίες. Ο κόσμος λέει ανοησίες όταν δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει. Ακόμα και στο τραγούδι του Jeff , "Piano Wire" το οποίο ηχογραφήθηκε την περίοδο του τελευταίου δίσκου ["World Painted Blood"], όλες τις κιθάρες τις έπαιξα εγώ. Αυτό κάνω χρόνια τώρα. Απο την στιγμή που δεν είναι βασικός στο κομμάτι, δεν παίζει και σε αυτό."

Το 2013, ο King είχε αναφέρει στο περιοδικό Rolling Stone:
"Υπάρχει ένα κομμάτι απο το τελευταίο album το οποίο ολοκλήρωσε ο Jeff και που ονόμασε "Piano Wire". Δεν βρίσκεται στο τελευταίο δίσκο επειδή δεν ήταν τόσο καλό όσο τα υπόλοιπα κομμάτια. Γνώριζα οτι ο Jeff θα δούλευε τους στίχους και θα το τελείωνε. Ο ίδιος πάντα έλεγε οτι πρέπει να ξαναδουλέψουμε το συγκεκριμένο κομμάτι. Όταν προσπαθείς να βελτιώσεις ένα τραγούδι, πρέπει να το συνθέσεις απο την αρχή. Ξέρω οτι υπάρχουν ακόμα δύο κομμάτια τα οποία έχει ημιτελή για τα τελευταία 15-20 χρόνια. Θα τα κυκλοφορήσουμε. Το σημαντικό για μένα είναι οτι δεν θέλω ο κόσμος να πει 'Τι κρίμα που αυτό ήταν το τελευταίο τραγούδι του Jeff'',  θέλω ο κόσμος να λέει 'Είναι φοβερό που αυτό ήταν το τελευταίο τραγούδι του Jeff'


Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την πρόσφατη συνέντευξη του King στο Loudwire


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: