About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

THE GREAT GIG - A TRIBUTE CONCERT TO PINK FLOYD: Πέμπτη 5 Μαρτίου @ Eightball

10 Χρόνια The Great Gig - A tribute concert to Pink Floyd Ένα επετειακό αφιέρωμα στη μουσική και τα τραγούδια των Pink Floyd. Οι Great Gig δημιουργήθηκαν όταν, μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού, μερικοί φίλοι μουσικοί είχαν μια πολυ όμορφη κουβέντα γύρω απο την μαγεία και το περιεχόμενο στη μουσική των Pink Floyd. Τότε τους ήρθε μια τρελή ιδέα. Μια παράσταση, ενα συγκρότημα που θα μπορουσε να αποδώσει επι σκηνής αυτές τις μουσικές κι αυτα τα τραγούδια με τον τροπο και το άκουσμα που έχουν λατρέψει γενιές ολόκληρες. Η ιδέα άρεσε και σε άλλους. Η παρέα μεγάλωσε, η προσπάθεια ξεκίνησε και διήρκησε 14 μήνες μεχρι να ολοκληρωθεί και να μπορει να παρουσιαστεί στο κοινό. Μέχρι την πρώτη εμφάνιση στο ξυλουργείο του Μύλου το 2005... Απο τότε ξεκίνησε ενα ταξίδι στη μουσική την εικόνα και τους ήχους των Pink Floyd μαγεύοντας το κοινό στη θεσσαλονίκη αλλα και σε πολλά μέρη της Ελλάδας.
Δελτίο Τύπου


10 Χρόνια The Great Gig - A tribute concert to Pink Floyd

Ένα επετειακό αφιέρωμα στη μουσική και τα τραγούδια των Pink Floyd. 


Οι Great Gig δημιουργήθηκαν όταν, μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού, μερικοί φίλοι μουσικοί είχαν μια πολυ όμορφη κουβέντα γύρω απο την μαγεία και το περιεχόμενο στη μουσική των Pink Floyd. Τότε τους ήρθε μια τρελή ιδέα. Μια παράσταση, ενα συγκρότημα που θα μπορουσε να αποδώσει επι σκηνής αυτές τις μουσικές κι αυτα τα τραγούδια με τον τροπο και το άκουσμα που έχουν λατρέψει γενιές ολόκληρες. Η ιδέα άρεσε και σε άλλους. Η παρέα μεγάλωσε, η προσπάθεια ξεκίνησε και διήρκησε 14 μήνες μεχρι να ολοκληρωθεί και να μπορει να παρουσιαστεί στο κοινό. Μέχρι την πρώτη εμφάνιση στο ξυλουργείο του Μύλου το 2005... Απο τότε ξεκίνησε ενα ταξίδι στη μουσική την εικόνα και τους ήχους των Pink Floyd μαγεύοντας το κοινό στη θεσσαλονίκη αλλα και σε πολλά μέρη της Ελλάδας.


Την Πέμπτη 5 Μαρτίου στο eightball στη θεσσαλονίκη αυτό το ταξίδι συμπληρώνει 10 χρονια ζωής!

Με την ευκαιρία αυτη δεν θα μπορούσαμε παρα να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που βρέθηκαν κάποια στιγμή στο σχήμα αυτό και ειχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε μαζί τους: Γιώργος Γαλανός (φωνή), Γιώργος Μοντεσνίτσας (drums), Βαγγέλης Νοτόπουλος (μπάσο), Δημήτρης Αστεριάδης (κιθάρα), Χρύσα Ιωαννίδου, Σταυρούλα Επιμενίδου, Έλενα Βασιλειάδη, Κάλλια Λοκοβοπούλου, Μαριάντζελα Αραπογλίδου (φωνητικά).

Και φυσικά όλους εσάς που τα τελευταία 10 χρόνια στηρίξατε όλες τις εμφανίσεις μας και ακόμη συνεχίζετε να μας δίνετε την ευκαιρία να παίζουμε και να παρουσιάζουμε ζωντανά το μεγαλύτερο και μακροβιότερο οπτικοακουστικό αφιέρωμα στους Pink Floyd στην Ελλάδα!

Σας ευχαριστούμε

The Great Gig - a tribute concert to Pink Floyd
Βασίλης Τοπαλίδης (φωνή)
Λευτέρης Κοντογιάννης (κιθάρα - φωνή)
Μανώλης Πηλείδης (κιθάρα)
Νίκος Μπούμπας (keyboards - sound effects)
Βασίλης Στεργίου (drums)
Πέτρος Σπυριδέλης (μπάσο)
Γιάννης Τσάκωνας (σαξόφωνο)
Μαριάννα Παπαθανασίου (φωνητικά)
Παναγιώτης Μεταλληνός (video projections - sound effects)
Στέφανος Χρυσάκης (ηχοληψία)
Τηλέμαχος Ανδρεάδης (φωτισμοί)


Facebook event: https://www.facebook.com/events/868844606514875




_______________________________________________________ 
_______________________________________________________

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: