About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Οι KYRIE ELLISON στο BBR InQuiry

Ο Chuck Woodard, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Αμερικανών power metallers Kyrie Ellison, απαντά στις ερωτήσεις μας. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα μας είπε για την μπάντα -που φέτος συμπληρώνει τα 27 της χρόνια-, την νέα της κυκλοφορία και όχι μόνο...
Οι KYRIE ELLISON στο BBR InQuiry

Ο Chuck Woodard, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Αμερικανών power metallers Kyrie Ellison,
απαντά στις ερωτήσεις μας. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα μας είπε για την μπάντα -που φέτος συμπληρώνει τα 27 της χρόνια-, την νέα της κυκλοφορία και όχι μόνο...


Kyrie Ellison
Πως δημιουργήθηκε η μπάντα;
Πίσω στο 1988: Υπήρχε ένα τοπικό ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε τοπικές μπάντες. Σχηματιστήκαμε για να μπούμε στο στούντιο του τύπου προκειμένου να ηχογραφήσουμε ένα τραγούδι το οποίο θα έπαιζε απο το ραδιόφωνο. Υποσημείωση: Ο τύπος πήρε τα χρήματα απο τις ώρες μας στο στούντιο, αλλά το κομμάτι μας δεν έπαιξε ποτέ στην ράδιο. Το Land Of The Stories Untold γεννήθηκε απο αυτό το περιστατικό...οπότε ήταν μια ΝΙΚΗ για εμάς!

Πες μας για το όνομα Kyrie Ellison. Πως καταλήξατε σ'αυτό;
Το εμπνευστήκαμε απο το τραγούδι των Fates Warning (Kyrie Eleison). Αλλάξαμε την ορθογραφία, φτιάξαμε την δική μας ιστορία, και δώσαμε στους εαυτούς μας έναν χαρακτήρα στην δημιουργικότητα και την φαντασία. 

Ποιες είναι οι κύριες μουσικές σας επιρροές;
Black Sabbath, Fates Warning, Queensryche, Iron Maiden, Mercyful Fate/King Diamond και αμέτρητες άλλες μπάντες της εποχής εκείνης.

Πως θα περιέγραφες τη μουσική σας;
Ως αφηγηματικό haunting power metal.

Σε τι αναφέρονται τα τραγούδια σας και απο τι εμπνέεστε;
Αφηγούμαστε ιστορίες απο την αρνητική και θετική πλευρά της ζωής. Νοστράδαμος, προφητείες, υπερφυσικό, ιστορίες τρόμου και ταινίες: σε γενικές γραμμές. Μεγάλες τραγωδίες απο το παρελθόν: Τιτανικός και πρόσφατα γεγονότα.

Kyrie Ellison
Ποιο τραγούδι και ποιο album θα θέλατε να είχατε γράψει;
Τραγούδι: Diary of a Madman
Album: Το Abigail του King Diamond.

Αυτό τον καιρό τι παίζει στο mp3 σου;
Αυτό τον καιρό το mp3 μου είναι συντονισμένο με διαδικτυακούς σταθμούς που έχουν την καλοσύνη να συμπεριλάβουν τους Kyrie Ellison στο πρόγραμμά τους. Ανακαλύπτω νέες μπάντες και τρομερή μουσική καθημερινά μέσω αυτών. Γι'αυτό σας ευχαριστώ!!

Ποιο συγκρότημα σε έχει απογοητεύσει στην πορεία του χρόνου;
Οι άνθρωποι και τα συγκροτήματα εξελίσσονται, το καταλαβαίνω. Υποθέτω ότι θα πρέπει να πω: Queensryche. Όλοι θέλουμε την αυθεντική πεντάδα να μπει στο στούντιο και να ξαναδημιουργήσει ένα album σαν το Mindcrime. Απ' ότι φαίνεται δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτό. Άνοιξαν τον δρόμο για όλες εμάς τις prog/power metal μπάντες και έχουμε ως πρότυπο τα πρώτα τους 5-6 album. 

Kyrie Ellison
Με ποιόν καλλιτέχνη θα θέλατε να συνεργαστείτε;
Ο Mark Zonder ήταν πολύ ψηλά σε αυτή την λίστα, αλλά μπορείτε να τον παραβλέψετε μιας και είναι στον δίσκο μας! Δεν ξέρω πολύ δύσκολη ερώτηση. Υποθέτω με τον Dirk Kennedy (τραγουδιστής των Hittman), είναι φοβερός τύπος και έχει εκπληκτική φωνή. 

Ποια είναι η καλύτερη συναυλιακή σου εμπειρία;
Queensryche – Empire tour. Σοβαρά τώρα, αν δεν έχεις εντυπωσιαστεί με την πρώτη περιοδεία του Operation: Mindcrime με τους αυθεντικούς Queensryche… δεν είσαι metal!

Ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή των Kyrie Ellison;
Χειρότερη: Χτυπώντας πόρτες drummer και τραγουδιστών Καλύτερη: Η κυκλοφορία του ντεμπούτου album μας. 

Ποια είναι η γνώμη σας για το free downloading;
Είναι αυτό που είναι και δεν μπορεί να αλλάξει.

Θέλεις να μας πεις δυο λόγια για το νέο σας album "UNTOLD STORIES: The Scriptures of Sadness";
Είναι ένας συνδυασμός παλιών μας τραγουδιών απο τέλη της δεκαετίας του '80 και αρχές του '90 συν κάποια τραγούδια που γράψαμε τα τελευταία χρόνια. Γράφουμε: in-your-face power metal. Έχοντας την συμβολή των Mark Zonder και Chris Caffery, ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας. Κάποιοι οπαδοί μας, μας περιέγραψαν ως σύγχρονους Iron Maiden…είναι τιμή μας!

Ποιο είναι το αγαπημένο σας κομμάτι του album και γιατί;
Δεν μπορώ να επιλέξω κάποιο. Θα πρέπει οι οπαδοί να επιλέξουν. Εμείς απλά γράφουμε τη μουσική που θα θέλαμε  να ακούμε!

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;
Να συνεχίσουμε την προώθηση του album, να γυρίσουμε ένα video, και αν μας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία για συναυλίες: να παίξουμε ζωντανά στη σκηνή.


Kyrie Ellison


Kyrie Ellison lineup:
Mark G David (bass) 
Chuck Woodard (guitar) 
Paul "Warrior" Joseph (guitar)

web:


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: