About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

HARD DISK DRIVE: Ακούστε τα νέα τους κομμάτια "Heart Blood" και "Fake Purity"

Οι Hard Disk Drive παρουσίασαν δύο νέα κομμάτια απο το ντεμπούτο EP τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Πρόκειται για το "Heart Blood" και το instrumental "Fake Purity" τα οποία μπορείτε να ακούσετε παρακάτω. Η ηχογράφηση η μίξη και η παραγωγή τους έγινε στα Jammin.G Studios απο τους Hard Disk Drive και τον George Jammin.G. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2010 από τον Κωνσταντίνο στην φωνή και στην κιθάρα, τον Παναγιώτη στο μπάσο και τον Θάνο στα τύμπανα με έδρα τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας.

Οι Hard Disk Drive παρουσίασαν δύο νέα κομμάτια απο το ντεμπούτο EP τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Πρόκειται για το "Heart Blood" και το instrumental "Fake Purity" τα οποία μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Η ηχογράφηση η μίξη και η παραγωγή τους έγινε στα Jammin.G Studios απο τους Hard Disk Drive και τον George Jammin.G.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2010 από τον Κωνσταντίνο στην φωνή και στην κιθάρα, τον Παναγιώτη στο μπάσο και τον Θάνο στα τύμπανα με έδρα τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας.

Η πρώτη συναυλία έλαβε μέρος στις 30/12/10 στο Totem bar. Το συγκρότημα συνέχισε τις ζωντανές εμφανίσεις παίζοντας διασκευές από την ελληνική και την ξένη rock/metal σκηνή. Στις 4 Ιουνίου 2011 το συγκρότημα ενισχύθηκε με τον Φώτη στα πλήκτρα και στις 13 Ιουλίου 2011 με τον Τάκη στην δεύτερη κιθάρα, κάνοντας παράλληλα και φωνητικά. Οι Hard Disk Drive αρχίζουν σιγά σιγά και γίνονται γνωστοί σε τοπικό επίπεδο και στις 14 Αυγούστου 2011 κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση σε φεστιβάλ (Killertune Festival) ανοίγοντας για τους ΑΤΜ.

Έχοντας πλέον 3 δικά τους κομμάτια (Sadistic Leader, World, Powerpoint), στις 3 Σεπτεμβρίου 2011 μπαίνουν στα “Groovys studios” και ηχογραφούν το πρώτο τους demo. Στο ίδιο περίπου διάστημα η μπάντα σταματάει τις ζωντανές εμφανίσεις καθώς τρία από τα πέντε μέλη φεύγουν για σπουδές. Αρχές Δεκεμβρίου του 2011 γίνεται πρόταση στο συγκρότημα και παίζει στην Αθήνα για πρώτη φορά στο “Imperial Hotel” . Οι ζωντανές εμφανίσεις συνεχίζονται μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων σε τοπικά bar ενώ στις 22 Ιανουαρίου 2012 οι Hard Disk Drive παρουσιάζονται για πρώτη φορά στον RockGenesis.

Τους επόμενους μήνες το συγκρότημα άρχισε να δουλεύει σε νέο υλικό ολοκληρώνοντας άλλα 3 κομμάτια (Fragile Innocence, I only say Goodbye, Dark Love Search) και το καλοκαίρι του 2012 αρχίζει πάλι τις ζωντανές εμφανίσεις παίζοντας για 2η συνεχόμενη φορά στο Killertune Festival παρέα με τους Minerva Superduty και Exarsis. Στην συνέχεια το συγκρότημα αναγκάζεται να κάνει μια παύση 9 μηνών καθώς ο Παναγιώτης μπαίνει στρατό. Το 2013 γίνεται ανασυγκρότηση και στις 25 Ιουλίου το συγκρότημα παίζει για πρώτη φορά μετά από 11 μήνες απουσίας στο “Loco bar” όπου δίνει και την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη στην Νότια Ελληνική Τηλεόραση.

Τους επόμενους μήνες η μπάντα ολοκληρώνει 2 ακόμα κομμάτια (Heart Blood και Violent Extraction) καθώς και το πρώτο της βίντεο κλιπ για το κομμάτι "World" σε σκηνοθεσία Αχιλλέα Τζωρτζίνη. Επίσης τα κομμάτια του πρώτου ντέμο γίνονται soundtrack της ταινίας μεσαίου μήκους "Κοσμική Φυγή".

Το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε δυναμικά για το συγκρότημα καθώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πόλη της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στο 8ο Φεστιβαλ Δρόμου. Τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου ο Τάκης Αντωνόπουλος αποχωρεί από το συγκρότημα με τον Πάρι Χατζηθεοδώρου να παίρνει την θέση του ενώ παράλληλα η μπάντα δηλώνει συμμετοχή στον διαγωνισμό "Warfield" του Remedy Live Club στην Αθήνα όπου φτάνει στον τελικό και κερδίζει την 4η θέση. Τον Ιανουάριο του 2015 οι Hard Disk Drive εμφανίζονται στο An Club για πρώτη φορά ενώ τον Φεβρουάριο μπαίνουν στα Jammin.G Studios της Αθήνας για την ηχογράφηση του πρώτου EP. Αυτή την περίοδο η μπάντα συνεχίζει την παραγωγή του EP καθώς και τις ζωντανές εμφανίσεις.




Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: