About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

THE BIG TEUTONIC 4: Επιστρέφουν με νέο 10’’ βινύλιο

Οι The Big Teutonic 4, ή αλλιώς η τετράδα των Γερμανών thrash 'τιτάνων' Kreator, Sodom, Destruction και Tankard, θα κυκλοφορήσουν ένα ακόμα 10'' βινύλιο. Μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης τους κυκλοφορίας στις αρχές του 2013, η δεύτερη θα περιέχει διασκευές σε κλασσικά NWOBHM κομμάτια. Το 10'' βινύλιο θα είναι διατίθεται σε διάφορα χρώματα (μαύρο, λευκό, κόκκινο, κίτρινο) αποκλειστικά μέσω της Nuclear Blast Mailorder (εδώ), ενώ σε CD θα βρίσκεται στο τεύχος 334 του Γερμανικου περιοδικού "Rock Hard" στις 25 Φεβρουαρίου.

Οι The Big Teutonic 4, ή αλλιώς η τετράδα των Γερμανών thrash 'τιτάνων'   Kreator, Sodom, Destruction και Tankard, θα κυκλοφορήσουν ένα ακόμα 10'' βινύλιο.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης τους κυκλοφορίας στις αρχές του 2013, η δεύτερη θα περιέχει διασκευές σε κλασσικά NWOBHM κομμάτια.

Το 10'' βινύλιο θα είναι διατίθεται σε διάφορα χρώματα (μαύρο, λευκό, κόκκινο, κίτρινο)  αποκλειστικά μέσω της Nuclear Blast Mailorder (εδώ), ενώ σε CD θα βρίσκεται στο τεύχος 334 του Γερμανικου περιοδικού "Rock Hard" στις 25 Φεβρουαρίου.


Ακολουθεί το tracklist:

Side A:
Kreator - “Lambs To The Slaughter” (Raven cover)
Sodom - “Don't Walk Away” (Tank cover)

Side B:
Destruction - “Princess Of The Night” (Saxon cover)
Tankard - “Iron Maiden” (Iron Maiden cover)


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: