About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

13 FLOOR ELEVATORS: Επανενώνονται και παίζουν ζωντανά για πρώτη φορά μετά απο 48 χρόνια

Οι θρυλικοί πρωτοπόροι psyck rockers 13th Floor Elevators, επανενώνονται και παίζουν για πρώτη φορά ζωντανά ύστερα απο 48 χρόνια. Η μπάντα που ηγείται ο Roky Erickson θα εμφανιστεί στο Levitation Festival, γνωστό και ως Austin Psych Fest, που θα διεξαχθεί 8-10 Μαΐου στο Carson Creek Ranch του Austin τουTexas.

Οι θρυλικοί πρωτοπόροι psyck rockers 13th Floor Elevators, επανενώνονται και παίζουν για πρώτη φορά ζωντανά ύστερα απο 48 χρόνια.

Η μπάντα που ηγείται ο Roky Erickson θα εμφανιστεί στο Levitation Festival, γνωστό και ως Austin Psych Fest, που θα διεξαχθεί 8-10 Μαΐου στο Carson Creek Ranch του Austin τουTexas.

Η τελευταία φορά που τα αρχικά μέλη της μπάντας (Erickson, Tommy Hall, John Ike Walton και Ronnie Leatherman) έπαιξαν μαζί ήταν το 1967. Οι 13th Floor Elevators θα 'κλείσουν' το φεστιβάλ στις 10 Μαΐου μαζί με special guests που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο κιθαρίστας Tommy Hall ανέφερε σχετικά:
"Όταν ήμασταν ενεργοί δεν μας είχαν σε ιδιαίτερη εκτίμηση, αλλά τώρα οι νέοι μας ανακάλυψαν. Με τη γνώση των νεότερων γενιών και την καλοπροαίρετη χρήση της, κατανοούν τις πληροφορίες"

Εκτός απο τους 13th Floor Elevators, στο εν λόγω φεστιβάλ έχουν επίσης ανακοινωθεί ονόματα όπως Spiritualized, Flaming Lips, Jesus and Mary Chain, Primal Scream, A Place To Bury Strangers, Earth, The Soft Moon κ.α.



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: