About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Ακούστε το νέο single του Ανδρέα Διονυσόπουλου

Νέο τραγούδι από τον Ανδρέα Διονυσόπουλο που μας θυμίζει ότι οι καλές φωνές ποτέ δεν ''σβήνουν'' όσα χρόνια και να περάσουν! Ο Ανδρέας Διονυσόπουλος συστήθηκε για πρώτη φορά στο μουσικό κοινό με το άλμπουμ «Θα δεις που θα σ’ αρέσει». Την μουσική του καριέρα ακολούθησαν πολλές ακόμα επιτυχίες όπως: «Εσύ αδιάφορα», «Γιατί σε θέλω», «Άπιαστα όνειρα» κ.α. , ενώ ιδιαίτερη επιτυχία γνώρισε ο δίσκος «Καρναβάλι όλε» , τα τραγούδια του οποίου ξεσηκώνουν ακόμα σήμερα τον κόσμο.

Νέο τραγούδι  από τον Ανδρέα Διονυσόπουλο που μας θυμίζει ότι οι καλές φωνές ποτέ δεν ''σβήνουν'' όσα χρόνια και να περάσουν!

 Ο Ανδρέας Διονυσόπουλος συστήθηκε για πρώτη φορά στο μουσικό κοινό με το άλμπουμ «Θα δεις που θα σ’ αρέσει».  Την μουσική του καριέρα ακολούθησαν πολλές ακόμα επιτυχίες όπως: «Εσύ αδιάφορα», «Γιατί σε θέλω», «Άπιαστα όνειρα» κ.α. , ενώ ιδιαίτερη επιτυχία γνώρισε ο δίσκος «Καρναβάλι όλε» , τα τραγούδια του οποίου ξεσηκώνουν ακόμα σήμερα τον κόσμο.

Ύστερα από ένα μουσικό διάλειμμα στην καριέρα του ο Ανδρέας Διονυσόπουλος επιστρέφει με το νέο και πολλά υποσχόμενο single «Παράθυρο στο φως». Ένα τραγούδι ευχάριστο και αισιόδοξο που προτρέπει τους ακροατές να σκεφτούν ότι   « … σαν να πέρασε για λίγο η μπόρα ,σαν να έγινε μπλε ο ουρανός».

Μία παραγωγή σε μουσική του Ανδρέα Διονυσόπουλου και στίχους του Διονύση Γιατρά, ενώ την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Aleksandros..


Καλή σας ακρόαση!

Ανδρέας Διονυσόπουλος - Παράθυρο στο φως (2015)


Links



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: