About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

MORGOTH: Το εξώφυλλο του νέου album σχεδιασμένο απο τον Έλληνα Seth Siro Anton

Οι Morgoth, παρουσίασαν το εξώφυλλο του επερχόμενου album τους "Ungod" που θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου απο την Century Media Records. Το πρώτο album των Γερμανών death metallers μετά απο 19 χρόνια. Το εξώφυλλο, το οποίο βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, είναι μια δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Seth Siro Anton (Paradise Lost, Soilwork, Moonspell, κ.α.)

Οι  Morgoth, παρουσίασαν το εξώφυλλο του επερχόμενου album τους "Ungod" που θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου απο την Century Media Records. Το πρώτο album των Γερμανών death metallers μετά απο 19 χρόνια.

Το εξώφυλλο, το οποίο βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, είναι μια δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Seth Siro Anton  (Paradise Lost, Soilwork, Moonspell, κ.α.)


Ο Seth Siro Anton σχολίασε:
"Όταν έχεις την αποστολή να απεικονίσεις μια θρυλική μπάντα σαν τους Morgoth, θα πρέπει να αναζητήσεις αρχαίες παραδόσεις για τη σωστή μετάδοση του κλασικού σκοταδιού"

Αντίστοιχα οι Morgoth δήλωσαν:
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε με τον Seth Siro Anton για την σχεδίαση του εξωφύλλου μας. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν πολύ εύκολο να βάλουμε τον τίτλο "Ungod" σε ένα σχέδιο σε ένα σχέδιο που να είναι ζωντανό, βάναυσο και αισθητικό ταυτόχρονα. Είχαμε λάβει μια-δυο καλές διαφορετικές προτάσεις για το εξώφυλλο, αλλά του Seth απλά ήταν αυτό που απεικονίζεται ακριβώς ό, τι ήταν ήδη στο μυαλό μας. Μπορεί περίπου να περιγραφεί γενικά ως ο Θεός πνίγεται στο κενό, σκοτώνοντας την δική του δημιουργία, και γίνεται "Ungod" - Η αυγή του Αντίχριστου."


Μπορείτε να ακούσετε το "Black Enemy" σε προηγούμενο άρθρο μας εδώ



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: