About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

FLOTSAM AND JETSAM: Εκτός μπάντας ο Kelly Smith



Εκτός  Flotsam And Jetsam θα μείνει ο Kelly Smith, για να αφοσιωθεί στην φροντίδα της οικογένειας του, η οποία περνά δύσκολες στιγμές.


Η μπάντα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Οι Flotsam and Jetsam με λύπη σας ανακοινώνουμε ότι ο Kelly Smith θα βγει από τα τύμπανα για να επικεντρωθεί στην φροντίδα για την οικογένειά του. Παρακαλούμε να του δείξετε αγάπη και υποστήριξη κατα την διάρκεια αυτής της περιόδου, ενώ εμείς ευχόμαστε το καλύτερο για τον Flotsam αδελφό μας. Ο Kelly έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της τρέχουσας μορφής των Flotsam, με περιοδείες και εμφανίσεις σε φεστιβάλ,  που απο το 2013, είδε την μπάντα να εμφανίζεται ζωντανά σε 15 χώρες και στις ΗΠΑ για 80+ shows."


Ο Smith αντίστοιχα δήλωσε στους οπαδούς της μπάντας:
"Καθώς απο τον Αύγουστο η οικογένειά μου υπέστη την απώλεια δυο μελών της, ένα τρίτο μέλος τώρα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.  Με όλα αυτά που έχουν συμβεί δεν μπορώ να επικεντρωθώ στα καθήκοντά μου στους Flotsam για το εγγύς μέλλον. Το 1982 οι Flotsam (Dredlox - Dogz) γεννήθηκαν στο Scottsdale, στην πίσω αυλή των γονιών μου. Παρ 'όλη την πρόοδο που έχουμε σημειώσει, δυστυχώς δεν θα μπορέσω να συνεχίσω σε αυτό το ταξίδι, όπως πάντα θέλω μόνο το καλύτερο, πρέπει οι σύντροφοί μου να συνεχίσουν το το καλό αγώνα. Flotz til Death"


Μετά την αποχώρηση του Smith, οι Flotsam And Jetsam συνεχίζουν να δουλεύουν πάνω στο νέο τους album του οποίου η κυκλοφορία εξακολουθεί να αναμένεται την άνοιξη του 2015, που θα συμπέσει με την επερχόμενη Ευρωπαϊκή τους περιοδεία.


Περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και το όνομα του νέου drummer, θα ανακοινωθούν σύντομα.




Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: