About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

JON LORD: Φωτο-βιογραφία τον Απρίλιο


Ο Jon Lord είναι στο επίκεντρο της νέας φωτογραφικής βιογραφίας που θα τιμήσει την ζωή του και επιτυχημένη καριέρα του συνθέτη και κιμπορντίστα των Deep Purple και Whitesnake.

Το περιορισμένης έκδοσης  βιβλίο με τίτλο "All Those Years Ago" είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στο http://www.jonlordphotobook.com/  και δημοσιεύεται από τον Rufus Stone που ειδικεύονται στη δημιουργία φωτογραφικών βιβλίων μεγάλων μουσικών καλλιτεχνών.

Την παραγωγή του βιβλίου έχει αναλάβει η οικογένεια του Lord και τα 500 μόλις αντίτυπα που θα κυκλοφορήσουν θα υπογράφονται προσωπικά από φίλο και συνάδελφό κιμπορντίστα του Lord,  Rick Wakeman.

Το "All Those Years Ago" θα περιέχει ανέκδοτες φωτογραφίες απο την επαγγελματική, προσωπική , οικογενειακή του ζωή. Οι φωτογραφίες αυτές έχουν παραχωρηθεί απο το οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον.

Το βιβλίο θα συνοδεύεται από ακυκλοφόρητο μουσικό υλικό του αείμνηστου κιμπορντίστα και απο ένα ακυκλοφόρητο  live DVD του Lord με το διάσημο Κοντσέρτο του. Ένα απο τα ακυκλοφόρητα κομμάτια, το "All Those Years Ago" που ενέπνευσε και τον τίτλο του βιβλίου, θα συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο ως 10ιντσο βινυλιακό  single.

Η βιογραφία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και παρακάτω μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση  της εν λόγω κυκλοφορίας.





Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: