About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SEED OF SADNESS: "Seed of Sadness EP" review

Oι Seed of Sadness είναι μια μπάντα που δημιουργηθηκε το 2011 στο Διδυμότειχο και το 2012 κυκλοφόρησαν το ομότιτλο ΕΡ τους "Seed of Sadness", που περιλαμβάνει πέντε κομμάτια μελωδικού, συμφωνικού heavy metal με γυναικεία φωνητικά απο την εξαιρετική εως εντυπωσιακή Stellaria.
SEED OF SADNESS: "Seed of Sadness EP"  review

Seed of Sadness είναι μια μπάντα που δημιουργηθηκε το 2011 στο Διδυμότειχο και το 2012 κυκλοφόρησαν το ομότιτλο ΕΡ τους "Seed of Sadness", που περιλαμβάνει πέντε κομμάτια  μελωδικού, συμφωνικού heavy metal με γυναικεία φωνητικά απο την εξαιρετική εως εντυπωσιακή Stellaria.

Η παραγωγή είναι άκρως επαγγελματική και θα μπορούσε με δυο τρείς συνθέσεις ακόμη να είναι ενα ολοκληρωμένο album , πολύ καλύτερο απο πολλά αλλά γνωστών συγκροτημάτων γιατί εχούν πραγματικά μεγάλες δυνατότητες ως γκρούπ.

Τα πλήκτρα στο ΕΡ είναι δουλειά του Bob Katsioni, όπως και η παραγωγή αν δεν κάνω λάθος και σίγουρα αυτό βοηθαεί  πάρα πολύ χωρίς να μειώνει στο ελάχιστο την προσπάθεια των Seed of Sadness.

Ακούστε το πρώτο τραγούδι που ανοίγει το ΕΡ,  που έχει τίτλο "Remnant of a Dying Smile" και θα καταλάβετε τι εννοώ,  είναι απλά συγκλονιστικό!

Αναμένουμε λοιπόν την επόμενη κυκλοφορία τούς με μεγάλο ενδιαφέρον γιατί όπως ολα δείχνουν έχουμε να κάνουμε με μια μπάντα με μεγάλο μέλλον να έχει μπροστά της.


Tracklist:
1. Remnant of a Dying Smile
2. King of Loss
3. The Final Dance
4. Is This the Way?
5. One Man's Dream

Line up:
Vocals: Stellaria
Guitars: Jimmy Nore
Bass: Mike G
Drums: Johny K

Facebook Page:
www.facebook.com/SeedofSadness

email:
seedofsadness@gmail.com



"Panos"  for BBR


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: