About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SARISSA: Ζωντανά στη Λάρισα για πρώτη φορά


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Sarissa αποτελούν ένα από τα πιο ιστορικά Heavy Metal συγκροτήματα στην Ελλάδα. Η ιστορία τους ξεκινά στο μακρινό 1985. Δύο χρόνια αργότερα, το 1987, κυκλοφορεί το πρώτο επίσημο Demo της μπάντας, ταράζοντας νερά του Heavy Metal, και φτάνοντας πολύ κοντά στην υπογραφή συμβολαίου με τη θρυλική Noise Records.

7 χρόνια αργότερα κυκλοφορεί ο πρώτος ομότιτλος δίσκος της μπάντας. Αποτέλεσε σημείο αναφοράς παραδίδοντας μαθήματα επικού Heavy Metal! Λίγο καιρό αργότερα μετά τη συνεργασία της μπάντας και γνωστού ελληνικού metal περιοδικού γίνεται η επανακυκλοφορία του Demo πωλώντας 12.000 κόπιες σε όλη την Ελλάδα. Μοιράστηκαν τη σκηνή με τους Fates Warning και με την αρχή της νέας χιλιετίας, το Μάρτιο του 2000 το συγκρότημα εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα ως headliners του ''Athens Power Metal Festival''.

Τον Αύγουστο του 2004 κυκλοφορεί το ''Masters of Sins''. Η μπάντα συνεχίζει τις εμφανίσεις της παίζοντας στο πλευρό των Demon, Ross the Boss και άλλων πολύ σημαντικών καλλιτεχνών. Επίσης για την προώθηση του δίσκου εμφανίζεται για πρώτη φορά στη Λάρισα! Μετά από αρκετά χρόνια ''στον πάγο'' το 2012 οι Sarissa επιστρέφουν με τον τραγουδιστή του θρυλικού Demo Γιώργο Χατζησυμεωνίδη. Η αρχή γίνεται στο πλευρό των Accept στο Principal της Θεσσαλονίκης, έχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και υποσχέσεις για τη συνέχεια. Οι υποσχέσεις αυτές θα γίνουν πράξη την Κυριακή των Βαΐων, 28 Απριλίου στο Stage!

Ένα από τα ονόματα που εμφανίζονται και ξεχωρίζουν είναι οι Black Juju. Με τον Πάνο Δημητρίου (Denial Price) στα φωνητικά, ενεργός μουσικός τα τελευταία 25 χρόνια αποτελεί τον ''πατέρα'' όλων όσων ασχολούνται με τη Metal μουσική στη Λάρισα. Με πολλή μεγάλη εμπειρία και έχοντας μοιραστεί το σανίδι με ονόματα όπως οι Cathedral, Orange Goblin κ.α! Στις 21/12/2012 κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος της μπάντας ''Letters from my Brother Cain'' θυμίζοντας κατά πολύ το μεγαλείο του πρώτου δίσκου των Black Sabbath!

Επίσης, εμφανίζονται οι Warwolf, μια νέα μπάντα από τη Λάρισα έχοντας κυκλοφορήσει το πρώτο της Demo λίγο καιρό πριν. Το line-up συμπληρώνουν οι Bandemonic, μία μπάντα από τα Ιωάννινα. Με ένα εξαιρετικό EP και εμφανίσεις με ονόματα όπως οι Helstar και οι Grim Reaper υπόσχονται το απόλυτο ξεκίνημα του live!

SARISSA
BLACK JUJU
WARWOLF
BANDEMONIC
STAGE CLUB, ΛΑΡΙΣΑ

Tιμή εισιτηρίου: 6e
Πόρτες: 19:00
Έναρξη: 19:30

Προπώληση εισιτηρίων:
- ROCK MUSIC STORE (Κοραή 34)
- FON MUSIC (Δήμητρας 30)
- ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΣΤΟΛΛΑΣ (Παπαναστασίου 53)
- Σύλλογος Φίλων Ροκ - Μέταλ Μουσικής Λάρισας ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΕΙΟΝ (Βενιζέλου 136)

After Show Party @ Μεταλλουργείο.


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: