About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

JUDAS PRIEST: Τον Μάιο επετειακό DVD



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ JUDAS PRIEST ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗ HEAVY METAL ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ "EPITAPH"

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ BLU-RAY/DVD

-Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ “EPITAPH WORLD TOUR” –
-Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ –
-ΗΧΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΣΤΟ HMV HAMMERSMITH APOLLO ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2012

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ LIVE ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΑ 14 ΚΛΑΣΣΙΚΑ ALBUMS ΤΩΝ JUDAS PRIEST ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Διαθέσιμο σε Blu-ray και σε DVD στις 27 Μαίου 2013 από την Legacy Recordings

            

           Οι Judas Priest , οι θρύλοι του heavy metal των οποίων η επιρροή τους στις γενιές μουσικών και των fans της metal είναι ανυπολόγιστη, γιορτάζουν την 40η επέτειό τους φέτος ως group, με την κυκλοφορία της live συναυλίας EPITAPH.
 
            Ένα μοναδικό live, το EPITAPH  θα κυκλοφορήσει σε Blu-Ray και ξεχωριστό DVD στις 27 Μαίου από την Legacy Recordings και την SONY MUSIC ENTERTAINMENT. Αυτή η κυκλοφορία θα προηγηθεί του νέου studio album των Judas Priest που η μπάντα δουλεύει ήδη.
 
            Το τρέχον line up των Judas Priest αποτελείται από το βασικό τραγουδιστή Rob Halford, τους βασικούς κιθαρίστες Glenn Tipton και Richie Faulkner, τον μπασίστα Ian Hill και τον drummer Scott Travis.   
            Οι ιστορικοί fans του Heavy Metal είναι σίγουρο ότι θα παρουσιάσουν το EPITAPH  ως το πιο εκτενές live album στην καριέρα της μπάντας. Το τελευταίο set της "Epitaph World Tour" πραγματοποιήθηκε στο HMV Hammersmith Apollo του Λονδίνου στις 26 Μαίου 2012. Αυτή ήταν η τελευταία μεγάλη παγκόσμια περιοδεία των Judas Priest. Τα 23 τραγούδια του EPITAPH αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον ένα τραγούδι από κάθε ένα από τα 14 studio albums της μπάντας. 

Από το  Rocka Rolla του 1974 (“Never Satisfied”) μέχρι το Nostradamus του 2008 (“Prophecy”).


            Στην ειδική έκδοση του British Steel, τέσσερα τραγούδια υπήρχαν: “Rapid Fire”, “Metal Gods”, “Breaking The Law” και το “Living After Midnight”.  Άλλα που εξαιρούνται από το μόλις ένα τραγούδι είναι τα LPs που βγήκαν πριν και μετά το British Steel.  Το πρώτο είναι το Hell Bent For Leather του 1979 (UK title: Killing Machineαπό το οποίο περιλαμβάνεται το ομότιτλο όπως και το “The Green Manalishi (With The Two-Pronged Crown)”. Το άλλο album είναι το Screaming For Vengeanceτου 1982, που περιλαμβάνει τα “The Hellion”, “Electric Eye”και το “You’ve Got Another Thing Coming.”

            «Έχουν ταυτιστεί με το είδος, με έναν εξαιρετικό frontman, τα riffs των κιθάρων τους και τα εντυπωσιακά live shows», έγραψε ο δημοσιογράφος Bryan Ressman στις σημειώσεις του για το box set του Metalogy που κυκλοφόρησε το 2004. «Επηρεάζουν, είναι καινοτόμοι και πληθωρικοί στην έκφρασή τους», έγραψε, «είναι οι αληθινοί θεοί του Metal που έχουν ως ακλόνητη επιθυμία να επεκτείνουν τα όρια της μουσικής τους, δεδομένου ότι ξέρουν ότι πρέπει να ξεπεράσουν τα σύνορα για να παρουσιάσουν το υλικό τους».

            «Χωρίς αμφιβολία ήταν αφοσιωμένοι στην μουσική τους και ανακήρυξαν τους εαυτούς τους μέλος μιας πραγματικά αληθινής heavy metal μπάντας ακόμα και όταν οι άλλοι είχαν ξεφύγει από την ομάδα, οι Judas Priest ήταν πάντα υπερασπιστές της πίστης».

 
"Epitaph" track listing
01. Battle Hymn (L)
02. Rapid Fire (F)
03. Metal Gods (F)
04. Heading Out To The Highway (G)
05. Judas Rising (M)
06. Starbreaker (C)
07. Victim Of Changes (B)
08. Never Satisfied (A)
09. Diamonds And Rust (C)
10. Prophecy (N)
11. Night Crawler (L)
12. Turbo Lover (J)
13. Beyond The Realms Of Death (D)
14. The Sentinel (I)
15. Blood Red Skies (K)
16. The Green Manalishi (With The Two-Pronged Crown) (E)
17. Breaking The Law (F)
18. Painkiller (L)
19. The Hellion (H)
20. Electric Eye (H)
21. Hell Bent For Leather (E)
22. You've Got Another Thing Coming (H)
23. Living After Midnight (F)
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: