About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ - 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

07/12/1979

Οι The Police βρίσκονται στο Νο1 του UK single Chart με το τραγούδι "Walking on the Moon" το οποίο περιλαμβάνεται στο δεύτερο album του συγκροτήματος με τίτλο "Reggatta De Blanc"
Το Video clip του τραγουδιού κινηματογραφήθηκε στο Kennedy Space Center με εναλλασσόμενα πλάνα απο την NASA.




 07/12/1981



Οι Βρετανοί Venom κυκλοφορούν απο την Neat Records το ντεμπούτο album τους με τίτλο "Welcome to Hell", στο αποκορύφωμα του κινήματος του New Wave Of British Heavy Matal.
Η μουσική του Welcome To Hell, συχνά περιγράφεται ως speed metal, αλλά έχει και μεγάλες επιρροές απο το τότε αναδυόμενη thrash metal στύλ. Αργότερα το στύλ αυτό έγινε γνωστό ώς black metal.

Ο ήχος του album είναι πολύ θορυβώδες και τραχύς, εν μέρη ίσως επειδή κατα την ηχογράφηση του album, η οποία και ολοκληρώθηκε μέσα σε 3 ημέρες, νόμιζαν οτι ηχογραφούν ντέμο!

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το album


07/12/1985



Οι Mr Mister βρίσκονται στην κορυφή του US singles chart για 2 εβδομάδες με το πρώτο τους single "Broken Wings" το οποίο περιλαμβάνεται στο album τους "Welcome to the Real World"


 07/12/1991




Οι U2 βρίσκονται στο  No.1 του US album charts με το έβδομο album τους με τίτλο "Achtung Baby",  το οποίο κυκλοφόρησε στις 18 Νοεμβρίου 1991.

Ο τίτλος του album είναι εμπνευσμένος απο την ένωση των 2 Γερμανιών, οπου οι U2 επηρεάστηκαν απο το γεγονός, αφού ξεκίνησαν να ηχογραφούν το album, στα  Hansa Studios του Βερολίνου τον Οκτώβριο του 1990

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το album εδώ



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: