About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ROB HALFORD: Τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει η βιογραφία του

Στις 26 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει η βιογραφία του Rob Halford με τίτλο "Confess". Το βιβλίο αποτελείται απο 276 σελίδες και αναφέρεται στη ζωή και την καριέρα του Metal God με τις προπαραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει απο την Amazon.
ROB HALFORD: Τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει η βιογραφία του

Στις 26 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει η βιογραφία του Rob Halford με τίτλο "Confess". Το βιβλίο αποτελείται απο 276 σελίδες και αναφέρεται στη ζωή και την καριέρα του Metal God με τις προπαραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει απο την Amazon.

Την συγγραφή του "Confess" ανέλαβε ο Ian Gittins και το βιβλίο περιγράφεται ως μία συναρπαστική, εγκάρδια και ειλικρινή ματιά στη ζωή του Halford, απο την μάχη του με τον εθισμό και τον σεξουαλικό προσανατολισμό, μέχρι τις μουσικές του εξερευνήσεις.

Ο Halford σχολίασε για την εν λόγω κυκλοφορία:
" Το Confess είναι η μοναδική ευκαιρία που μου δίνεται να δημοσιεύσω κάθε πτυχή του εαυτού μου. Το να σκάψεις βαθιά χωρίς να έχεις να κρύψεις τίποτα και να μή φοβάσαι τίποτα ήταν από πολλές απόψεις συναρπαστικό, διασκεδαστικό, ενοχλητικό, τρομακτικό και καθαρτικό. Δεν κράτησα τίποτα για μένα. Ήρθε η ώρα να ομολογήσω."
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: