About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

PHIL LYNOTT: Στην Ιρλανδία θα γίνει το φθινόπωρο η επίσημη πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ

Το φθινόπωρο θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στην Ιρλανδία, την πατρίδα του θρυλικού μουσικού, το ντοκιμαντέρ "Phil Lynott: Songs For While I’m Away" και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η προβολή του στον υπόλοιπο κόσμο.
PHIL LYNOTT: Στην Ιρλανδία θα γίνει το φθινόπωρο η επίσημη πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ

Το φθινόπωρο θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στην Ιρλανδία, την πατρίδα του θρυλικού μουσικού, το ντοκιμαντέρ "Phil Lynott: Songs For While I’m Away"  και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η προβολή του στον υπόλοιπο κόσμο.

Η επίσημη πρώτη προβολή στην Ιρλανδία, επετεύχθη κατόπιν συνεργασίας της σκηνοθέτιδας Emer Reynolds, με την Fís Éireann/Screen Ireland.

Το "Phil Lynott: Songs For While I’m Away" εκτός των άλλων περιέχει συνεντεύξεις μελών των Thin Lizzy, (Eric Bell, Scott Gorham, Darren Wharton), των U2 (Adam Clayton, Suzi Quatro, Huey Lewis) καθώς και του frontman των Metallica, James Hetfield.

Το ντοκιμαντέρ ξεκινάει απο τα παιδικά χρόνια του θρυλικού μουσικού στο Δουβλίνο εξιστορώντας πως ένα έγχρωμο παιδί προερχόμενο απο την εργατική τάξη της δεκαετίας του '50 κατάφερε να γίνει ένας απο τους μεγαλύτερους rock stars της Ιρλανδίας ως τραγουδιστής των Thin Lizzy, μέχρι και τον θάνατό του τον Ιανουάριο του 1986 απο καρδιακή προσβολή και πνευμονία.

Οι δύο κόρες του Phil Lynott, Sarah Lynott και Cathleen Howard-Lynott σχολίασαν:
"Είμαστε πάντα περήφανες για τον πατέρα μας και μας αρέσει πολύ που έχουμε την δυνατότητα να δούμε τον άνθρωπο πίσω από την μουσική, σε αυτή την ταινία"

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την ημερομηνία προβολής του "Phil Lynott: Songs For While I’m Away" αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: