About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

GABRIELLA METZ: "Breaking Infinity"

Η Gabriella Metz είναι μια τραγουδίστρια-συνθέτρια από την Κύπρο που μέχρι πρότινος δεν γνώριζα, μέχρι που έφτασε στα ηχεία μου η ντεμπούτο δουλειά της με τον τίτλο Breaking Infinity.
GABRIELLA METZ: "Breaking Infinity"

Αφροδίτη Κ.


Η Gabriella Metz είναι μια τραγουδίστρια-συνθέτρια από την Κύπρο που μέχρι πρότινος δεν γνώριζα, μέχρι που έφτασε στα ηχεία μου η ντεμπούτο δουλειά της με τον τίτλο Breaking Infinity.

Έχουμε να κάνουμε με ένα ep 5 κομματιών + 3 κάπως εναλλακτικών εκτελέσεων από την εν λόγω πεντάδα, τα οποία συνοδεύονται (όλα νομίζω) από τα αντίστοιχα εξαιρετικά καλοφτιαγμένα video clips τους στον “αέρα” του YouTube και τα οποία δεν αργούν καθόλου να σε εντυπωσιάσουν με την ποιότητα τους, τόσο συνθετικά όσο και στο θέμα του ήχου και της παραγωγής γενικότερα.

Η Gabriella είναι φως φανάρι ότι έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και πολύ καλά κάνει όταν συνοδεύει το καλλιτεχνικό της όραμα ένα τεράστιο όπλο, που δεν είναι άλλο από τις εκπληκτικές φωνητικές της ικανότητες, συνεπικουρούμενες από τις πλούσιες μουσικές σπουδές της, που αποδεικνύουν την γενικότερη καλλιέργεια της νεαρής μουσικού που κάθε έμπειρο αλλά και άπειρο αυτό μπορεί να αντιληφθεί στην συγκεκριμένη δισκογραφική δουλειά.

Και τα 5 τραγούδια του Breaking Infinity βρίσκονται στο ίδιο υψηλό επίπεδο, οπότε δεν έχει και πολύ νόημα να τα αναλύσουμε ξεχωριστά, αφού σε όλα διακρίνεται η εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει ερμηνευτικά, μελωδικά και ενορχηστρωτικά. Τραγούδια “κατασκευασμένα” με μεράκι και έμπνευση, σε ύφος μπαλαντοειδές pop/rock που μπορεί να θυμίζουν από Adele έως και Evanescence και ό,τι άλλο μπορεί να χωράει εκεί μέσα, καθαρά όμως σαν σημείο αναφοράς και για να “συνεννοηθούμε” και χωρίς να υπονοώ ότι η Gabriella αντιγράφει κάποια γνωστή “συνταγή επιτυχίας”.

Απεναντίας η προσπάθεια της έχει προσωπικότητα, πατώντας βέβαια ηχητικά σε πράγματα που ακούγονται στο αυτί με οικείο και ευχάριστο τρόπο, αλλά είναι στο χέρι της και στο μεγάλο ταλέντο της να μας εκπλήξει ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Ως τότε εμένα προσωπικά μου τράβηξε πολύ το ενδιαφέρον, απολαμβάνω τα όμορφα τραγούδια της και θα παρακολουθώ στενά την πορεία της έχοντας την ισχυρή αίσθηση ότι μπορεί να τραβήξει μακριά και σταθερά ανοδικά.

OFFICIAL LINKS


'Αφροδίτη Κ.' for bbr
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: