About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

BOB KATSIONIS: "Amadeus Street Warrior"

Ο Bob Katsionis δεν χρειάζεται καν συστάσεις… Ένας από τους πιο δημοφιλής metal μουσικούς στη χώρα, μέσω κυρίως των Firewind που αποχώρησε πρόσφατα, αλλά και των Outloud και ένα σωρό άλλων συμμετοχών, παραγωγός, ιδιοκτήτης δισκογραφικού label, συνθέτης και εξαιρετικός παίκτης, δεν βάζει ποτέ φρένο στην δημιουργικότητα του και δεν διστάζει να εκπλήξει με τις επιλογές του.
BOB KATSIONIS: "Amadeus Street Warrior"

Ο Bob Katsionis δεν χρειάζεται καν συστάσεις… Ένας από τους πιο δημοφιλής metal μουσικούς στη χώρα, μέσω κυρίως των Firewind που αποχώρησε πρόσφατα, αλλά και των Outloud και ένα σωρό άλλων συμμετοχών, παραγωγός, ιδιοκτήτης δισκογραφικού label, συνθέτης και εξαιρετικός παίκτης, δεν βάζει ποτέ φρένο στην  δημιουργικότητα του και δεν διστάζει να εκπλήξει με τις επιλογές του.

Μια τέτοια έκπληξη είναι και η νέα 6η προσωπική του δισκογραφική δουλειά, με τον τίτλο Amadeus Street Warrior. Μόνο που αυτή τη φορά το πράγμα… ξεφεύγει τελείως και κάνει την έκπληξη ακόμα πιο μεγάλη.

Όπως μας αναφέρει και ο ίδιος στο δελτίο τύπου, το συγκεκριμένο άλμπουμ γράφτηκε μέσα σε 6 μέρες οδηγούμενος από μια προσωπική ενδοσκόπηση και στο καταφύγιο που προσφεύγει ο κάθε μουσικός όταν νιώθει την ανάγκη, που δεν είναι βέβαια τίποτα άλλο από την ίδια την μουσική.

Τι είναι το Amadeus Street Warrior; Είναι ένα άλμπουμ ηχογραφημένο στα 16-bit χωρίς audio files ή εφέ, ακριβώς με την τεχνολογία που ηχογραφούνταν τα soundtrack των video games της δεκαετίας του ‘90 και παλαιότερα.

Και φυσικά αυτός είναι και ο χαρακτήρας του άλμπουμ: Ένα soundtrack ενός φανταστικού video game, με σενάριο, πλοκή και διάφορες προσωπικότητες που αναπτύσσονται στο παιχνίδι, με το απαραίτητο μουσικό χαλί πίσω από κάθε απόπειρα να μεταφερθείς στο επόμενο level και να αποκτήσεις την πολυπόθητη κορυφή στη βαθμολογία, γράφοντας το όνομα σου περήφανα προς θέαση των επίδοξων ανταγωνιστών που περιμένουν την σειρά τους με τα… κερμάτινα κατοστάρικα στο χέρι!

Όπως είναι εύκολα κατανοητό, το Amadeus Street Warrior διαθέτει μπόλικη νοσταλγία ειδικά για τα “παιδιά” άνω των 35 και μέχρι τους σημερινούς πενηντάρηδες που κυριολεκτικά μεγάλωσαν με αυτά τα παιχνίδια.

Ακούγοντας το, πραγματικά νιώθεις σαν να είσαι μπροστά σε μια οθόνη και να πατάς κουμπιά με μανία και ανεβασμένη αδρεναλίνη, ενώ από πίσω όμορφες μελωδίες και μουσικά παιχνιδίσματα συνοδεύουν την προσπάθεια σου και σε τονώνουν.

Ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες όμως η χαρακτηριστική μαεστρία στη κατασκευή μελωδιών από τον Bob είναι εμφανής και εύκολα πολλές από αυτές θα μπορούσαν να ανήκουν στο έργο που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς με όσες metal και rock συνεργασίες έχει πραγματοποιήσει.

Και τελικά όλα αυτά τα στοιχεία κάνουν το Amadeus Street Warrior όχι μόνο ένα νοσταλγικό άκουσμα, αλλά ταυτόχρονα πολύ ευχάριστο, που κυλάει αβίαστα και μονορούφι χωρίς να σε κουράσει πουθενά.

Τσεκάρετε το άλμπουμ και αμέσως θα νιώσετε την ανάγκη να “σκάψετε” στην αποθήκη σας για εκείνη την παλιά παιχνιδομηχανή που είχατε λιώσει!


Official links:


'Αφροδίτη Κ.' for bbr
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: