About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

BEHEMOTH: Ακούστε τη διασκευή τους στο "A Forest" των Cure

Οι Behemoth θα κυκλοφορήσουν στις 29 Μαΐου το νέο τους EP, "A Forest". Ως πρόγευση των τεσσάρων κομματιών του EP, το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο video του ομότιτλου "A Forest", διασκευή στο κλασικό κομμάτι των Cure, με τον frontman των Shining, Niklas Kvarforth, στα φωνητικά.
BEHEMOTH: Ακούστε τη διασκευή τους στο "A Forest" των Cure

Οι Behemoth θα κυκλοφορήσουν στις 29 Μαΐου το νέο τους EP,  "A Forest".  Ως πρόγευση των τεσσάρων κομματιών του EP, το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο video του ομότιτλου "A Forest", διασκευή στο κλασικό κομμάτι των Cure, με τον frontman των Shining, Niklas Kvarforth, στα φωνητικά.

Το EP περιέχει το "A Forest" σε στούντιο και ζωντανή εκτέλεση, καθώς και δύο νέα κομμάτια των Behemoth, τα "Shadows Ov Ea Cast Upon Golgotha" και "Evoe".

Για την εν λόγω διασκευή ο Nergal σχολίασε:
"Είναι πρόκληση να διασκευάζει κάποιος κομμάτια εκτός μέταλ, και ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση είναι η διασκευή θρυλικών κομματιών. Η πρόκληση αυτή μας οδήγησε σε αυτή τη διαδικασία. Πολλές μπάντες το δοκιμάζουν και αποτυγχάνουν. Προσωπικά μου αρέσει το αποτέλεσμα και το κατατάσσω στις αγαπημένες μου Behemoth διασκευές, "Total Invasion" (Killing Joke) και "Ludzie Wschodu" (Siekiera).Για δεύτερη φορά μέσα στο 2020, στρατολόγησα τον Niklas Kvarforth από το Shining. Η ψυχωτική εμφάνιση, στάση και ατμόσφαιρα του Νίκλας ήταν ένα βασικό στοιχείο που αντιπροσωπεύει τη μουσική μας και είναι ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να το ερμηνεύσει στο ίδιο βάθος με το πρωτότυπο.Πέρα απο αυτό το EP περιέχει δύο νέα κομμάτια των Behemoth, τα "Shadows Ov Ea Cast Upon Golgotha" και "Evoe". Τα κομμάτια αυτά λειτουργούν λίγο πολύ ως συνέχεια του ILYAYD.  Ελπίζουμε ότι αυτό θα δώσει μια ανάπαυλα σε όποιον αγωνίζεται αυτή την παράξενη περίοδο που βιώνουμε στον πλανήτη μας! Μείνετε ασφαλείς, μείνετε θετικοί, Hail Satan!" 

"A Forest" tracklist:

"A Forest" (feat. Niklas Kvarforth)
"A Forest" (live from Merry Christless in Warsaw Poland in December 2018) (feat. Niklas Kvarforth)
"Shadows Ov Ea Cast Upon Golgotha"
"Evoe"


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: