About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ARMORED SAINT: Η Live From Isolation έκδοση του "Isolation"

Οι Armored Saint κυκλοφόρησαν το video για το νέο τους ψηφιακό single "Isolation" (Live From Isolation). Αυτή η νέα έκδοση του κλασικού κομματιού "Isolation" -απο το άλμπουμ "Raising Fear" που κυκλοφόρησε το 1987-, επαναηχογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε τον περασμένο μήνα, εν μέσω καραντίνας, απο τα σπίτια των μελών του συγκροτήματος.
ARMORED SAINT: Η Live From Isolation έκδοση του "Isolation"

Οι Armored Saint κυκλοφόρησαν το video για το νέο τους ψηφιακό single "Isolation" (Live From Isolation).

Αυτή η νέα έκδοση του κλασικού κομματιού "Isolation" -απο το άλμπουμ "Raising Fear" που κυκλοφόρησε το 1987-, επαναηχογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε τον περασμένο μήνα, εν μέσω καραντίνας, απο τα σπίτια των μελών του συγκροτήματος.

Ο μπασίστας των, Joey Vera, σχολίασε:
"Όπως όλοι αυτή την περίοδο, προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο λόγω της κατάστασης που βιώνουμε. Αποφασίσαμε λοιπόν να διασκεδάσουμε λίγο παίζοντας ένα απο τα παλαιότερα κομμάτια μας. Είχε πλάκα να να παίζεις την απογυμνωμένη στιχουργικά και ηχητικά έκδοση του Isolation. Να είστε όλοι ασφαλείς και να απολαύσετε την «Απομόνωση» σας!
Αντίστοιχα ο frontman John Bush δήλωσε:
Με τις ζωντανές εμφανίσεις σε άθλια κατάσταση αποφασίσαμε να μαζευτούμε (αν και ξεχωριστά) και να ξαναδούμε το τραγούδι Isolation απο το άλμπουμ του 1987, Raising Fear, και φτιάξαμε μια ακουστική έκδοση. Ήταν ένα διασκεδαστικό, ωμό εγχείρημα."
 Οι Armored Saint έχουν ολοκληρώσει την επερχόμενη νέα τους δισκογραφική δουλειά η οποία θα κυκλοφορήσει μέσω της Metal Blade Records μέσα στο φθινόπωρο.


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: