About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Οι Crash Valley στο bbr

Οι Crash Valley στο bbr: "Η ομορφιά του ροκ είναι ότι μια ιδέα από τη στιγμή που σου έρχεται, δεν χρειάζεται πολύ για να εξελιχθεί σε ένα δυνατό τραγούδι."
Οι Crash Valley στο bbr
"Η ομορφιά του ροκ είναι ότι μια ιδέα από τη στιγμή που σου έρχεται, δεν χρειάζεται πολύ για να εξελιχθεί σε ένα δυνατό τραγούδι."

Από την Ελλάδα στο Μελβούρνη της Αυστραλίας και από εκεί, πάλι πίσω στα χωράφια μας, για να γνωρίσετε τους CRASH VALLEY. Καλώς ήρθατε και ευχαριστούμε για την ώρα σας.


Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά και ας δώσουμε την ευκαιρία στο κόσμο να σας μάθει. Είστε ένα συγκρότημα που έχει το όνομα CRASH VALLEY και από αυτό φαίνεται μια μεγάλη αγάπη στη μουσική Hard Rock. Συστηθείτε  μας και μιλήστε μας για το προφίλ σας, όσο σκοτεινό και αν είναι.
Το Hard Rock είναι η μουσική που μας εμπνέει από πολύ μικρά παιδιά. Ο Jon και εγώ είμαστε σε πολλά συγκροτήματα τα τελευταία δέκα χρόνια και θέλαμε να κάνουμε μια μπάντα που να είναι στο επαναστατικό πνεύμα της χρυσής εποχής του Hard Rock. Κατά τύχη, συναντήσαμε τον Greg πέρυσι και ήμασταν σίγουροι ότι βρήκαμε το τελικό κομμάτι στο παζλ μας. Το Crash Valley ήταν ένα όνομα που συμφωνήσαμε καθώς συμβολίζει την πτώση της ανθρωπότητας από τα κάποτε μεγάλα ύψη της, την κοιλάδα (Valley), όπου όλα καταλήξουν αν η ανθρωπότητα συνεχίσει τις «συγκρούσεις» (Crash).

Πότε γεννήθηκε η ιδέα ενός συγκροτήματος, στο κεφάλι σας;
Αυτή η μπάντα υπήρξε μια ιδέα για κάμποσο καιρό, αλλά δεν θα μπορούσε να συμβεί μέχρι να βρεθούν τα τρία κατάλληλα κομμάτια του παζλ.

Μεγαλώνοντας σε μια χώρα όπως η Αυστραλία, είναι εύκολο ή δύσκολο κάποιος να κυνηγήσει το όνειρό του, όπως εσείς;
Η Αυστραλία ήταν πάντα απομονωμένη από τον υπόλοιπο κόσμο, ακόμη και σήμερα με το ίντερνετ είμαστε ακόμα μακριά. Η σκηνή του Hard Rock είναι επίσης μικρή στην Αυστραλία, δεν έχει τη αποδοχή που υπάρχει στην Ευρώπη και την Αμερική. Και για εμάς ήταν ακόμα πιο δύσκολα, γιατί ήμασταν πολύ Έλληνες για τους Αυστραλούς και πάρα πολύ Hard Rock για τους Έλληνες. Ήμασταν απογοητευμένοι, αλλά συνεχίσαμε και ευτυχώς είμαστε τώρα  σε μια εποχή όπου η μουσική μας μπορεί να παίξει σε όλο τον κόσμο με ευκολία.

Crash Valley - War Babies
Πριν λίγο κυκλοφόρησε το πρώτο σας single με τίτλο 'War babies', όπου κυκλοφόρησε το επίσημο video clip. Μιλήστε μας για αυτή την πρώτη σας εμφάνιση ..
Το War Babies είναι ένα τραγούδι για τη σημερινή γενιά, που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον συνεχούς πολέμου, εσωτερικούς και εξωτερικούς. Έχει γαλουχηθεί στη βία και είναι έτοιμη για ακόμη πιο τρομερούς πολέμους. Πρόκειται για ένα τραγούδι διαμαρτυρίας για την τρέχουσα κατάσταση του κόσμου και για το που κατευθύνεται.

Πόσος χρόνος πέρασε μέχρι να φτάσει μια ιδέα που γεννήθηκε στο μυαλό σας, να γίνει ένα τραγούδι που παίζεται στα ραδιόφωνα;
Η ομορφιά του ροκ είναι ότι μια ιδέα από τη στιγμή που σου έρχεται, δεν χρειάζεται πολύ για να εξελιχθεί σε ένα δυνατό τραγούδι. Δεν ήμασταν μαζί πολύ καιρό όταν ο Jon έπαιζε εκείνο το γλυκό riff που ήταν η αρχική ιδέα για να γεννηθεί το «War babies».

Τι ρόλο έχει η οικογένεια στην περίπτωση σας; Υπήρξε για κάποιον δυσκολία για να προχωρήσει;
Η γενιά των γονιών μας ήταν μέρος μιας από τις μεγαλύτερες μεταναστεύσεις Ελλήνων στη σύγχρονη εποχή. Άφησαν την πατρίδα τους και ήρθαν στην άλλη άκρη του κόσμου ελπίζοντας να δημιουργήσουν μια καλύτερη ζωή για τα παιδιά τους. Ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτούς, σε μια χώρα με διαφορετική κουλτούρα. Αν και δεν ήταν στην αρχή ευχαριστημένοι με την επιδίωξή μας να ασχοληθούμε με την μουσική, τελικά μας το επέτρεψαν και γι 'αυτό τους ευχαριστούμε.

Θα πηγαίνατε ποτέ σε reality τραγουδιού, όπως το The Voice για παράδειγμα, για να δείξετε τη δουλειά σας; Τι γνώμη έχετε για αυτές τις εκπομπές;
Αυτές οι εκπομπές δεν είναι για εμάς. Εκεί ψάχνουν να κατασκευάσουν καλλιτέχνες σύμφωνα με τους συγκεκριμένους δικούς τους σκοπούς, κάτι που για εμάς είναι αντίθετο με την φιλοσοφία του rock n roll.  Εμείς είμαστε αληθινοί, έχουμε κάτι να πούμε, και γράφουμε τη μουσική που αισθανόμαστε ότι είναι σωστή για εμάς.

Να περιμένουμε μια ολοκληρωμένη δουλειά από εσάς, σύντομα;
Ελπίζουμε ότι το ΕP θα είναι έτοιμο σύντομα και θα ταξιδέψουμε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο.

Ποιος είναι ο στίχος που εκφράζει;
«Born in violence, taught the lessons
Scream in silence, learning how to dance
Desensitized, Blind obedience,
Children ostracized, War the new romance» - WAR BABIES


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: