About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Οι Warrior Path στο bbr

Οι Warrior Path στο bbr: "Η μουσική μας βασίζεται στο old school heavy metal και είναι κάτι που δεν θα αλλάξει."
Οι Warrior Path στο bbr
"Η μουσική μας βασίζεται στο old school heavy metal και είναι κάτι που δεν θα αλλάξει."

Οι Warrior Path με αφορμή την κυκλοφορία του ομώνυμου άλμπουμ τους μιλούν στο bbr. Διαβάστε όλα όσα μας είπε ο κιθαρίστας και δημιουργός της μπάντας, Ανδρέας Σινάνογλου.


Από ποιον ξεκίνησε η ιδέα για τη δημιουργία των Warrior Path;
Η ιδέα ξεκίνησε από εμένα, ήταν ένα όνειρο που είχα εδώ και πολλά χρόνια, το οποίο βέβαια δεν θα γινόταν πραγματικότητα χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του Bob Katsionis, αλλά και των υπολοίπων που δέχτηκαν να συμμετάσχουν.

Πρώτο άλμπουμ με τίτλο ''Warrior Path'' και κυκλοφορεί από την Symmetric Records σε τι μορφή; Kαι πως μπορούμε να το αποκτήσουμε;
Κυκλοφορεί σε deluxe digipack CD από την Symmetric Records και σε βινύλιο από την Symmetric Records/Ikaros Records και μπορείτε να το αποκτήσετε από την σελίδα μας στο bandcamp, είτε από τη σελίδα μας στο facebook.

Προσπαθώντας πάντα ως ακροατής να μιλήσω κάτι που πραγματικά αγάπησα στο άλμπουμ είναι ότι μουσικά δεν είναι το τυπικό concept άλμπουμ με επαναλαμβανόμενες μελωδίες και τα συναφή. Η μουσικής σας παραπέμπει σε διαφορετικές ιστορίες για τον Πόλεμο, τους Πειρατές και Πολεμιστές. Είστε οπαδοί κάποιου συγγραφέα ή κάποιου λογοτεχνικού είδους, κάποιου που να έχει επηρεάσει τη μουσική σας έστω και έμμεσα;
Επηρεάζομαι από διάφορα βιβλία που διαβάζω κατά καιρούς, τα οποία έχουν σαν θεματολογία μάχες, φανταστικούς κόσμους, μυθολογία αλλά και από τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Αγαπημένος μου συγγραφέας είναι ο J.R.R. Tolkien.

Κάτι που μου άρεσε πολύ σε αυτό το άλμπουμ είναι ο τρόπος με τον οποίο η μουσική αντανακλά τους στίχους και την ιστορία του. Πόσο δύσκολο είναι να το πετύχετε αυτό;
Δεν είναι εύκολο και σε ευχαριστώ για αυτό που λες! Η μουσική γράφεται παράλληλα με τους στίχους, προσπαθώ να περιγράψω με λόγια και ήχο αυτά που θέλω να πω.

Οι τεχνικές σας ικανότητες είναι φανταστικές!  Όταν όμως είσαι σούπερ τεχνικός, μήπως αυτό μπορεί να σε «υποδουλώσει»; Πολλοί οπαδοί μπορεί να απαιτούν να παίζετε πάντα έτσι ή ακόμα και να το πηγαίνετε ακόμα παραπέρα; Είστε έτοιμοι για μια τέτοια πρόκληση;
Δεν θα έλεγα ότι είμαστε τεχνικοί. Η μουσική μας βασίζεται στο old school heavy metal και είναι κάτι που δεν θα αλλάξει.

Ήδη λαμβάνετε κριτικές για το νέο σας δίσκο ''WarriorPath''.  Ποιες είναι οι πρώτες αντιδράσεις; 
Οι αντιδράσεις μέχρι στιγμής είναι πολύ θετικές και από τον κόσμο αλλά και από τα reviews. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς!

Περνώντας ξανά στα του νέου σας άλμπουμ, είναι γεγονός πως τα θέματα παραγωγής και μίξης στέκονται σε ένα αρκετά καλό επίπεδο. Να θεωρήσω πως ήταν συνειδητή επιλογή η συγκεκριμένη προσέγγιση σε αυτόν τον τομέα και, τελικά, με το άλμπουμ πια να έχει κυκλοφορήσει, θα αλλάζατε κάτι σε αυτό;
Αυτό οφείλεται στον Bob που ανέλαβε σαν παραγωγός και πραγματικά έκανε εξαιρετική δουλειά! Δημιούργησε έναν old school δίσκο αλλά πιο φρέσκο θα έλεγα. Δεν θα άλλαζα κάτι γιατί το αποτέλεσμα βγήκε πολύ καλύτερο απ' ότι φανταζόμουν.

Θα κυκλοφορήσετε κάποιο video clip από τον δίσκο;
Δεν θα κυκλοφορήσει κάποιο videoclip, τουλάχιστον σύντομα, έχουμε όμως κυκλοφορήσει ένα lyric video του τραγουδιού "The Path of The Warrior".

Ποιες θα είναι οι επόμενες δραστηριότητές σας;
Τα live δεν είναι στα άμεσα σχέδια μας καθώς ο χρόνος όλων μας είναι περιορισμένος. Παρ 'όλα αυτά, το Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουμε τις ηχογραφήσεις του επόμενου δίσκου, τον οποίο έχω ήδη συνθέσει, οπότε θα υπάρξει συνέχεια, τουλάχιστον δισκογραφικά. 

Ένα μήνυμα που θέλετε να μοιραστείτε με τους αναγνώστες μας;
Να βάζουν στόχους και να παλεύουν μέχρι να τους καταφέρουν! Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνέντευξη!


Official links:
Band camp: https://warriorpath.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/warriorpathgr/
Symmetric Records: https://www.facebook.com/symmetricrecords/

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: