About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Οι Unveil The Sense στο bbr

Οι Unveil The Sense στο bbr: "Έχουμε περάσει πολλά για να είμαστε εδώ, εντάσεις, απογοητεύσεις αλλά και χαρές. Ποτέ μα ποτέ δεν παρατήσαμε την μπάντα γιατί την αγαπάμε υπερβολικά πολύ."
Οι Unveil The Sense στο bbr
"Έχουμε περάσει πολλά για να είμαστε εδώ, εντάσεις, απογοητεύσεις αλλά και χαρές. Ποτέ μα ποτέ δεν παρατήσαμε την μπάντα γιατί την αγαπάμε υπερβολικά πολύ."

Οι Unveil The Sense μιλούν στο bbr. Διαβάστε όλα όσα μας είπε το ελληνικό συγκρότημα με έδρα την Αγγλία.


Είστε οι Unveil The Sense και έρχεστε από την Αγγλία. Καταρχήν να σας πούμε ότι μας άρεσε το νέο σας single με τίτλο «Prisoner», κάτι που θα αναλύσουμε και πιο κάτω όμως. Πως τα βλέπετε τα πράγματα μουσικά από Αγγλία έως Ελλάδα; 
Τεο: Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια. Μετράει πολύ για μας ο κόσμος να αγαπήσει αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνουμε. Αυτή είναι μια καλή ερώτηση που σηκώνει ώρες κουβέντας. Τα πράγματα στην Αγγλία είναι σίγουρα πολύ καλύτερα απ’ ότι στην Ελλάδα. Ο κόσμος ακούει μουσική, σου δίνει feedback, δεν ακούει το κομμάτι και σου πετάει ένα « α καλό είναι». Το κακό ή και διαφορετικό αν θέλετε βέβαια είναι ότι διαφορετικές πόλεις έχουν και διαφορετικό χαρακτήρα μουσικής. Ζούμε σε μια πόλη (Brighton) κατακλεισμένη από μουσικούς που προσπαθούν να πετύχουν είτε παίζοντας σε κλαμπ είτε στον δρόμο. Καταλαβαίνετε ότι ο ανταγωνισμός εδώ είναι σε τρελά επίπεδα. 

Ακούγοντας τη δουλειά που έχετε κάνει έως τώρα, και δεν είναι μικρή ούτε λίγα τα χρόνια, τολμούμε να πούμε πως τα έχετε πάει εξαιρετικά. Ποιοι έχουν συμβάλει σε αυτό;
Τεο: Ευχαριστούμε και πάλι. Δεν ξέρω η αλήθεια είναι αν τα έχουμε πάει καλά η όχι. Είναι δύσκολο να το κρίνεις όταν το ζεις κάθε μέρα. Πάρα πολύς κόσμος έχει συμβάλει, πρώτα από εμάς σαν μπάντα, από την οικογένεια μας που μας στηρίζει πίσω στην Ελλάδα, από τους φίλους που έχουμε πίσω και από αυτούς που έχουμε αποκτήσει εδώ. Πάντα σε ένα σύνολο η συλλογική προσπάθεια μετράει. Έχουμε ανθρώπους που μας αγαπάνε και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.

Αν κάποιος ρωτούσε τι είναι αυτό που σας έχει επηρεάσει μουσικά, από τον στίχο έως το ρυθμό, τι θα του λέγατε;
Τεο: Ο καιρός χαχαχαχα. Εννοείται αστειεύομαι, μας αρέσει πολύ ο αγγλικός καιρός και ας γκρινιάζουν πολλοί. Η ζωή που κάνουμε εδώ. Μην ξεχνάτε είναι μεγάλη η αλλαγή που περάσαμε σαν άτομα. Τα ερεθίσματα αν μη τη άλλο είναι πάρα πολλά. Από τον τρόπο που σκεπτόμαστε μέχρι τον τρόπο που ζούμε. Όλα έχουν συμβάλλει. 

Έχετε ήδη δυο albums, τα "September 3000" & "Beachy Head". Το "Prisoner", είναι μια αρχή για κάτι νέο και ολοκληρωμένο που ετοιμάζετε;
Τεο: Το Prisoner είναι σίγουρα η αρχή για πάρα πολλά πράγματα. Είναι η αρχή σε ένα είδος μουσικής που αγαπάμε, αρχή για να δουλέψουμε διαφορετικά σαν μπάντα σε σχέση με το τι κάναμε στο παρελθόν.

Μιλήστε μας για το single. Ποιοι έχουν δουλέψει για αυτό;
Τεο: Η ιδέα του κομματιού πάει πολύ καιρό πίσω μιας και μεγάλο μέρος του κομματιού είχε γραφτεί από την Ελλάδα πριν καλά καλά φύγουμε. Το εξελίξαμε αρκετά και βγήκε το αποτέλεσμα που ακούσατε. Το κομμάτι μιλάει για την αγάπη και το ότι μερικές φορές νιώθουμε εγκλωβισμένοι λόγο αυτής. Ο Emm έκανε το Mix και Master και επίσης το edit του βίντεο.

Ποιος είναι ο βασικός στιχουργός της παρέας;
Τεο: Ο Emm γράφει τους στίχους. Οι υπόλοιποι γράφουμε την μουσική. Ωστόσο δίνουμε καθημερινό feedback στον Emm για το στιχουργικό κομμάτι. 

Τι θα θέλατε να μάθει ο κόσμος για εσάς;
Τεο: Έχουμε περάσει πολλά για να είμαστε εδώ, εντάσεις, απογοητεύσεις αλλά και χαρές. Ποτέ μα ποτέ δεν παρατήσαμε την μπάντα γιατί την αγαπάμε υπερβολικά πολύ. 

Ο ήχος σας έχει rock, hip hop (ίσως και drum n’ base) στοιχεία αλλά όχι πάντα. Του δίνετε κάποια συγκεκριμένη μουσική ταυτότητα;
Τεο: Δυσκολευτήκαμε πολύ να του δώσουμε ταυτότητα ανά τα χρόνια, κυρίως στο δεύτερο μας άλμπουμ. Πλέον μπορώ με σιγουριά να πω ότι ναι παίζουμε Metal παιδιά. 

Κοιτώντας το μέλλον που σας βλέπετε σε ένα χρόνο;
Τεο: Ελπίζω να έχουμε τελειώσει το άλμπουμ και να το προμοτάρουμε όσο μπορούμε. Δεν θα πω μεγάλα λόγια. Λίγα και καλά.


links:

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: