About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Αυτομαχαιρώθηκε ο πρώην ντράμερ των Guns N’ Roses, Steven Adler

Ο πρώην ντράμερ των Guns N’ Roses, Steven Adler, νοσηλεύεται με τραύματα στο στομάχι τα οποία προκλήθηκαν απο μαχαίρι. Σύμφωνα με το TMZ τα τραύματα προκλήθηκαν απο τον ίδιο τον μουσικό.
Αυτομαχαιρώθηκε ο πρώην ντράμερ των Guns N’ Roses, Steven Adler

Ο πρώην ντράμερ των Guns N’ Roses, Steven Adler, νοσηλεύεται με τραύματα στο στομάχι τα οποία προκλήθηκαν απο μαχαίρι. Σύμφωνα με το TMZ τα τραύματα προκλήθηκαν απο τον ίδιο τον μουσικό.

Ο Adler βρέθηκε αργά χθες βράδυ, 27 Ιουνίου, αιμόφυρτος στο σπίτι του απο οικείο του πρόσωπο το οποίο κάλεσε ασθενοφόρο. Ο ντράμερ μεταφέρθηκε άμεσα σε τοπικό νοσοκομείο του Λος Άντζελες οπου διαπιστώθηκε σοβαρός τραυματισμός απο μαχαίρι στο στομάχι.

Σύμφωνα με πηγές ο Adler βρίσκεται εκτός κινδύνου, ενώ σε πολλούς δεν προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η είδηση του αυτοτραυματισμού του λόγω του εθισμού του στην ηρωίνη για την οποία είχε μιλήσει ανοιχτά.

Ο Adler υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Guns N’ Roses αλλά απολύθηκε το 1990 λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά. Το 2003 ίδρυσε τους Adler’s Appetite, ένα tribute band στους Guns N’ Roses. Εμφανίστηκε σε πολλά τηλεοπτικά σόου μιλώντας για τον εθισμό του στην ηρωίνη και συμμετείχε στα ριάλιτι "Celebrity Rehab with Dr. Drew" και "Sober House".

Το 2010 έγραψε το βιβλίο "My Appetite for Destruction: Sex, and Drugs, and Guns N' Roses" στο οποίο εξιστορεί τον εθισμό του στην ηρωίνη, την οικονομική του κατάρρευση μετά την απόλυσή του απο τους Guns N' Roses, τον αποτυχημένο γάμο του καθώς και τα διάφορα προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετώπιζε.

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: